اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

آزادراه تهران ـ شمال مسدود شد

آزادراه تهران ـ شمال مسدود شد
فرمانده پلیس راه مازندران از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مازندران خبر داد و گفت: لاین جنوب به شمال آزادراه تهران ـ شمال به دلیل شدت بارندگی مسدود شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از فارس، سرهنگ جعفر محمدنژاد امروز  با بیان اینکه محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران اعمال می‌شود، بیان داشت: تردد تمامی تریلی‌ها، کامیون و کامیونت‌ها از محور کرج به مرزن‌آباد کماکان ممنوع است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


فرمانده پلیس راه مازندران با بیان اینکه تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 14 تا 24 روز جمعه 14 آذر ماه امسال از کرج به مرزن‌آباد ممنوع است، یادآور شد: همچنین تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 17 تا 24 روز جمعه 14 آذر ماه امسال از 15 کیلومتری جنوب مرزن‌آباد به سمت کرج به‌صورت یک‌طرفه است.

وی با بیان اینکه تردد تمامی تریلی‌ها از محور هراز ممنوع است، گفت: تردد تمامی کامیون‌ها و کامیونت‌ها به‌استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت 6 تا 24 روزهای چهارشنبه 12، پنج‌شنبه 13 و جمعه 14 آذر ماه امسال از محور هراز ممنوع است.

فرمانده پلیس راه مازندران تصریح کرد: تردد تمامی تریلی‌ها، کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت 6 تا 24 روز جمعه 14 آذر ماه امسال از محور تهران به قائمشهر و بالعکس ممنوع است.

محمدنژاد با توجه به وضعیت جوی استان رانندگان بر رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی تاکید کرد و گفت: با توجه به بارندگی و اینکه در ارتفاعات کندوان بارش خفیف و در محورهای هراز و فیروزکوه نیز بارش باران دور از انتظار نیست.

وی متذکر شد: همچنین با توجه به بارندگی‌ها، بارش برف در ارتفاعات و لغزنده بودن جاده‌ها رانندگان تجهیزات زمستانی، زنجیرچرخ و وسایل گرمایشی را به همراه داشته باشند.

فرمانده پلیس راه مازندران با اشاره به بازگشایی لاین شمال به جنوب آزادراه تهران ـ شمال، اظهار داشت: لاین جنوب به شمال آزادراه تهران ـ شمال از ساعت 4:30 صبح روز چهارشنبه 12 آذر ماه امسال به دلیل شدت بارندگی مسدود شده و تاکنون بازگشایی نشده ‌است.

محمدنژاد یادآور شد: توصیه ما به تمام رانندگان وسایل نقلیه این است که با رعایت سرعت مطمئنه رانندگی کنند و با پلیس راه سلامتی خود و خانواده خود را تضمین کنند.

وی ادامه داد: تلفن مرکز کنترل راه‌های مازندران با شماره‌های 2182934 با پیش شماره 011 به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به هموطنان در مورد آخرین وضعیت راه‌های استان است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه