logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

کشتی گیران رقیب هم کیفیت خوبی دارند

امینی: قزاقستان محک خوبی برای طلایی‌های نروژ است/ فرآیند نهایی انتخابی تیم ملی کشتی، پس از جام تختی آغاز می شود

امینی: قزاقستان محک خوبی برای طلایی‌های نروژ است/ فرآیند نهایی انتخابی تیم ملی کشتی، پس از جام تختی آغاز می شود
مربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان گفت: رقابت‌های بین‌المللی جام بولات تورلیخانوف قزاقستان را یک محک جدی برای سه طلایی جهانی اعزامی به این مسابقات دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی احسان امینی، مربی تیم ملی کشتی آزاد درباره شرایط تیم ملی کشتی اظهار داشت: با سه طلایی رقابت‌های جهانی نروژ و امیرحسین فیروزپور که ماه گذشته در مسابقات قهرمانی آسیا به مدال طلا رسید، امشب عازم رقابت‌های رنکینگ‌دار قزاقستان هستیم. وضعیت بدنی بچه‌ها خوب و است و امیدوارم دست پر از مسابقات برگردیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

امینی در ادامه با اشاره به سطح این مسابقات، اظهار داشت: با توجه به اسامی شرکت کنندگان، مسابقات از سطح خوبی برخوردار است. هندی ها با عنوان‌دارهای جهانی به این رقابت‌ها می آیند. قزاقستان میزبان هم با سه تیم پا به این مسابقات می گذارد و کشتی گیران تیم‌های دیگر هم کیفیت خوبی دارند.

,

مربی تیم ملی کشتی آزاد با اشاره به اعزام حسن یزدانی، کامران قاسم پور و امیرحسین زارع سه طلایی رقابت‌های جهانی نروژ به قزاقستان تصریح کرد: با توجه به دور بودن این سه ملی پوش از مسابقات، در رقابت‌های بین المللی قزاقستان هم به دنبال محک زدن آنها هستیم و هم با نتایجی که می گیرند، می توانند از نظر رنکینگ جایگاه خوبی پیدا کنند.

وی در ادامه با اشاره به برنامه تیم ملی کشتی آزاد پس از مسابقات قزاقستان، خاطرنشان کرد: بعد  از مسابقات قزاقستان، رقابت‌های جام تختی را پیش رو داریم که همه مدعیان تیم ملی حتی مدال آوران جهانی به جز دارندگان مدال طلای جهان و آسیا که معاف هستند، باید حضور داشته باشند.

,
,
,

امینی افزود: پس از جام تختی، مرحله نهایی انتخاب ملی پوشان آغاز می شود و مدعیان در تورنمنت‌های بین‌المللی یا در مسابقات داخلی محک می خورند تا ترکیب اصلی برای مسابقات جهانی صربستان مشخص شود.
انتهای پیام/


 

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه