اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی:

زنجان با وجود دارا بودن آب تشنه است/ در اختصاص آب تنظیمی به استان زنجان جفا کرده‌اند

زنجان با وجود دارا بودن آب تشنه است/ در اختصاص آب تنظیمی به استان زنجان جفا کرده‌اند
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه زنجان ۱.۳ مساحت کشور را دارد اما آورده آب در استان زنجان ۴.۳ برابر میانگین کشوری است، گفت: در استان زنجان میزان آب تنظیمی نسبت به جمعیت کمتر از ۰.۱ سایر استان‌ها است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; مصطفی طاهری، شامگاه امروز در جلسه‌ای که با حضور وزیر نیرو، سایر نمایندگان استان و مسئولان استانی در محل استانداری زنجان برگزار شد، اظهار داشت: ما ۴۷ میلیون‌متر مکعب آب تنظیمی داریم، اما میزان آب تنظیمی که به استان ما اختصاص یافته است بسیار پایین است، استان‌های اطراف زنجان نسبت به جمعیت‌شان آب تنظیمی بیشتری دارند اما در استان زنجان میزان آب تنظیمی کمتر از ۰.۱ سایر استان‌ها است. عدالت حکم می‌کند حداقل مساوی آن‌ها آب داشته باشیم، اگر امکان اختصاص آب تنظیمی به میزان مساوی نیست حداقل یک سوم استان‌های همسایه به استان زنجان هم آب تنظیمی اختصاص داده شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,

وی با بیان اینکه زنجان ۱.۳ مساحت کشور را دارد اما آورده آب در استان زنجان ۴.۳ برابر میانگین کشوری است، گفت: نمی‌گوییم در حد میانگین حداقل نصف میانگین را به استان ما اختصاص دهند، اما نکته تاسف‌بار این است که در خصوص اختصاص آب تنظیمی به استان ما جفا شده است.

,

وی با اشاره به ساخت سد بعثت و اینکه چندین سال قبل برای ساخت مسیر دسترسی این سد در حدود ۳ میلیارد تومان هزینه شده است، عنوان کرد: این بخش دارای رودخانه‌ای با دبی آب مناسب دائمی است اما متاسفانه مردم حق برداشت یک قطره آب از این رودخانه را ندارند و به عبارتی دیگر در کنار آب، تشنه آب هستند.

,

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس با اشاره به اینکه دیگر زمان وعده و وعید به اتمام رسیده است، خاطر نشان کرد: چرا با وجودی که موقعیت استفاده از منابع هست ما استفاده لازم را نمی‌بریم؟ چرا در شهرستان طارم با وجود ۲۲ رودخانه فصلی حتی یک قطره آب تنظینی وجود ندارد.

,

وی با اشاره به اینکه ما در برهه‌ای از زمان برای تامین آب باغات زیتون در شهرستان طارم وابسته به سد آی‌دغموش میانه هستیم، گفت: مسئولان این شهرستان چندین بار اعلام کرده‌اند که امکان واگذاری آب به استان زنجان وجود ندارد و اگر این امر عملی شود باغات زیتون طارم که تامین کننده بیش از ۵۰ درصد زیتون تولیدی کشور هستند در معرض خطر قرار خواهند گرفت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه