logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان شمالی:

پرداخت ۴۰۰ فقره وام فرزندآوری/ تمام بانک‌های خصوصی و دولتی موظف به پرداخت تسهیلات فرزندآوری هستند

پرداخت ۴۰۰ فقره وام فرزندآوری/ تمام بانک‌های خصوصی و دولتی موظف به پرداخت تسهیلات فرزندآوری هستند
علی اصغر هدایتی با اشاره به اینکه تسهیلات فرزندآوری همچون تسهیلات ازدواج با کارمزد ۴ درصد محاسبه می شود، گفت: براساس آماری که ثبت شده تاکنون ۴۰۰ فقره وام فرزندآوری به مبلغ ۱۵۵ میلیارد ریال توسط بانک های خراسان شمالی پرداخت شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اصغر هدایتی، دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان شمالی در رابطه با تسهیلات فرزندآوری در گفتگو با خبرنگار عصراترک اظهار داشت: تسهیلات فرزندآوری در کشور، به تمام بانک‌های دولتی و خصوصی ابلاغ شده است و در استان خراسان شمالی نیز این روال برقرار است.

وی ادامه داد: تسهیلات فرزندآوری برای فرزند اول مبلغ ۲۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۳۶ ماهه، فرزند دوم ۴۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۴۸ ماهه، فرزند سوم ۶۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۶۰ ماهه، فرزند چهارم مبلغ ۸۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۷۲ ماهه و فرزند پنجم ۱۰۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۸۴ ماهه در نظر گرفته شده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه تسهیلات فرزندآوری همچون تسهیلات ازدواج با کارمزد ۴ درصد محاسبه می‌شود، گفت: طبق بخشنامه بانک مرکزی در وام ازدواج، یک ضامن معتبر با سفته کفایت دارد، که تعریف ما از معتبر این است که یک چهارم حقوق ضامن، باید اقساط را پوشش دهد، چک برگشتی نداشته باشد و بعد از اعتبار سنجی که انجام می شود مورد تایید باشد اما نیازی به این که کارمند رسمی باشد نیست.

هدایتی خاطرنشان کرد: برای تسهیلات فرزندآوری نیز، نیاز به یک ضامن معتبر با سفته است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه در استان خراسان شمالی از آغاز پرداخت تسهیلات فرزندآوری تاکنون چه میزان تسهیلات پرداخت شده است، ادامه داد: این طرح از ابتدای سال آغاز شده است و براساس آماری که ثبت شده تاکنون ۴۰۰ فقره وام فرزندآوری به مبلغ ۱۵۵ میلیارد ریال توسط بانک‌های خراسان شمالی پرداخت شده است.

هدایتی با اشاره به اینکه بیشترین پرداخت تسهیلات فرزندآوری مربوط به بانک‌های ملی، ملت و تجارت بوده است، گفت: به طور نمونه بانک پارسیان و گردشگری هر کدام یک وام، بانک صادرات دو مورد، قرض‌الحسنه رسالت پنج مورد، بانک سپه ۱۲ فقره پرداخت تسهیلات داشته‌اند.

وی با اشاره و تاکید براین که تمام بانک‌های خصوصی و دولتی موظف به پرداخت وام فرزنداوری هستند، افزود: براساس آمار ثبت شده، ۱۲ بانک در خراسان شمالی تاکنون تسهیلات فرزندآوری پرداخت نکرده‌اند.

این مقام مسئول در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه بانک‌هایی که پرداخت وام فرزندآوری نداشته‌اند، تقاضا نبوده یا پرداختی نداشته اند، توضیح داد: امکان ندارد تقاضا نداشته باشند، بلکه پرداختی از سمت بانک‌ها صورت نگرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصراترک ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه