اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان شمالی:

پرداخت ۴۰۰ فقره وام فرزندآوری/ تمام بانک‌های خصوصی و دولتی موظف به پرداخت تسهیلات فرزندآوری هستند

پرداخت ۴۰۰ فقره وام فرزندآوری/ تمام بانک‌های خصوصی و دولتی موظف به پرداخت تسهیلات فرزندآوری هستند
علی اصغر هدایتی با اشاره به اینکه تسهیلات فرزندآوری همچون تسهیلات ازدواج با کارمزد ۴ درصد محاسبه می شود، گفت: براساس آماری که ثبت شده تاکنون ۴۰۰ فقره وام فرزندآوری به مبلغ ۱۵۵ میلیارد ریال توسط بانک های خراسان شمالی پرداخت شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اصغر هدایتی، دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان شمالی در رابطه با تسهیلات فرزندآوری در گفتگو با خبرنگار عصراترک اظهار داشت: تسهیلات فرزندآوری در کشور، به تمام بانک‌های دولتی و خصوصی ابلاغ شده است و در استان خراسان شمالی نیز این روال برقرار است.

وی ادامه داد: تسهیلات فرزندآوری برای فرزند اول مبلغ ۲۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۳۶ ماهه، فرزند دوم ۴۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۴۸ ماهه، فرزند سوم ۶۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۶۰ ماهه، فرزند چهارم مبلغ ۸۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۷۲ ماهه و فرزند پنجم ۱۰۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۸۴ ماهه در نظر گرفته شده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه تسهیلات فرزندآوری همچون تسهیلات ازدواج با کارمزد ۴ درصد محاسبه می‌شود، گفت: طبق بخشنامه بانک مرکزی در وام ازدواج، یک ضامن معتبر با سفته کفایت دارد، که تعریف ما از معتبر این است که یک چهارم حقوق ضامن، باید اقساط را پوشش دهد، چک برگشتی نداشته باشد و بعد از اعتبار سنجی که انجام می شود مورد تایید باشد اما نیازی به این که کارمند رسمی باشد نیست.

هدایتی خاطرنشان کرد: برای تسهیلات فرزندآوری نیز، نیاز به یک ضامن معتبر با سفته است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه در استان خراسان شمالی از آغاز پرداخت تسهیلات فرزندآوری تاکنون چه میزان تسهیلات پرداخت شده است، ادامه داد: این طرح از ابتدای سال آغاز شده است و براساس آماری که ثبت شده تاکنون ۴۰۰ فقره وام فرزندآوری به مبلغ ۱۵۵ میلیارد ریال توسط بانک‌های خراسان شمالی پرداخت شده است.

هدایتی با اشاره به اینکه بیشترین پرداخت تسهیلات فرزندآوری مربوط به بانک‌های ملی، ملت و تجارت بوده است، گفت: به طور نمونه بانک پارسیان و گردشگری هر کدام یک وام، بانک صادرات دو مورد، قرض‌الحسنه رسالت پنج مورد، بانک سپه ۱۲ فقره پرداخت تسهیلات داشته‌اند.

وی با اشاره و تاکید براین که تمام بانک‌های خصوصی و دولتی موظف به پرداخت وام فرزنداوری هستند، افزود: براساس آمار ثبت شده، ۱۲ بانک در خراسان شمالی تاکنون تسهیلات فرزندآوری پرداخت نکرده‌اند.

این مقام مسئول در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه بانک‌هایی که پرداخت وام فرزندآوری نداشته‌اند، تقاضا نبوده یا پرداختی نداشته اند، توضیح داد: امکان ندارد تقاضا نداشته باشند، بلکه پرداختی از سمت بانک‌ها صورت نگرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصراترک ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه