logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

۳ امتیاز بازی با ترکمنستان را باید بگیریم

مهدوی کیا: با استفاده از بازیکنان جوان ریسک بزرگی کردم/ هدف ما المپیک است

مهدوی کیا: با استفاده از بازیکنان جوان ریسک بزرگی کردم/ هدف ما المپیک است
سرمربی تیم فوتبال امید ایران گفت: استفاده از بازیکنان جوان ریسک بزرگی بود اما تبعات آن را قبول کردم چراکه هدف ما بازی‌های المپیک است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تیم فوتبال امید ایران که با بازیکنان زیر ۲۱ سال خود راهی رقابت‌های قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا شده در نخستین دیدار خود برابر قطر به تساوی یک بر یک دست یافت. بازیکنان امید ایران در دومین دیدار خود فردا و از ساعت ۱۷:۳۰ به وقت تهران به مصاف ترکمنستان می‌روند. شاگردان مهدوی‌کیا در گروه نخست این مسابقات با تیم‌های ازبکستان، ‌قطر و ترکمنستان هم‌گروه هستند. این رقابت‌ها به میزبانی ازبکستان برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

مهدی مهدوی‌کیا سرمربی تیم امید با اشاره به دیدار دوم تیمش برابر ترکمنستان اظهار داشت: بازی فردا برای ما بسیار مهم و ارزشمند است چرا که در نخستین دیدار خود به تساوی دست یافتیم و باید در این دیدار امتیاز کامل را کسب کنیم.

,

 

,

وی ادامه داد: بدون شک بازی سختی پیش روی ما خواهد بود، آنها به خوبی دفاع کرده و از سیستم‌های تدافعی بهره می‌برند. برابر ازبکستان هم با همین شیوه به میدان رفتند و عملکرد خوبی داشتند و در این شرایط گل‌زدن به تیمی مانند ترکمنستان آسان نخواهد بود.

,

 

,

سرمربی تیم فوتبال امید ایران تصریح کرد: من بازی ازبکستان را هم دیدم، آنها تیم خوب و جوانی دارند و فکر می‌کنم به غیر از ایران ازبک‌ها و ژاپنی‌ها هم با همین شیوه ما یعنی استفاده از بازیکنان جوان راهی این دوره از رقابت‌ها شده‌اند. به شخصه نگاه و تدبیر تیمی ایران مبتنی بر دیدارهای مهم و بازی‌های المپیک است و من از بازیکنانی استفاده کردم که در دیدارهای بعدی هم بتوانند ما را همراهی کنند. من تبعات این کار را قبول کردم و این در شرایطی است که می‌توانستیم از بازیکنان زیر۲۳سال استفاده کرده و برای قهرمانی راهی این مسابقات شویم اما همانطور که گفتم نگاه ما آماده‌کردن تیمی خوب با هدف حضور در بازی‌های المپیک است.

,

 

,

او در خصوص اردویی که در کشور عراق داشت، تاکید کرد: واقعیت این است که تمایلی به بازی با عراق نداشتم چراکه شاید در دور بعدی با آنها هم بازی شویم اما چاره‌ای هم نداشتیم چراکه باید چند دیدار دوستانه را برگزار می‌کردیم. البته آنها میزبانی خیلی خوبی از ما داشتند و تحت فشار تماشاگران آنها به میدان رفتیم و موفق شدیم نقاط ضعف و قوت خودمان را شناسایی کنیم.

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه