logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

افزایش تعاملات تجاری ایران و سوریه با ایجاد منطقه آزاد مشترک بین دو کشور

افزایش تعاملات تجاری ایران و سوریه با ایجاد منطقه آزاد مشترک بین دو کشور
با هدف ایجاد منطقه آزاد مشترک ایران و سوریه، نشست مشترکی با حضور «ایاد کوسا» مدیرکل مناطق آزاد سوریه و هیات همراه با «سعید محمد» مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی در محل دبیرخانه شورایعالی برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرینا، افزایش تعاملات تجاری، توسعه اقتصادی و مراودات سرمایه گذاری بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عربی سوریه را می توان از مهم ترین اهداف این نشست عنوان کرد.

مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی در این نشست گفت: افزایش سرمایه گذاری، تولید و صادرات از اهداف اصلی ما است که باید در این تفاهم نامه به آن اهتمام ویژه داشته باشیم.

سعید محمد با بیان اینکه دو کشور ایران و سوریه همسو و همفکر هستند افزود: ما به دنبال ایجاد افزایش ارتباط تجاری بین دوکشور هستیم. همانطور که در زمان جنگ در کنار هم بودیم در زمان صلح و سازندگی هم باید در کنار هم باشیم.

وی در ادامه به تفاهم نامه همکاری های اقتصادی ایران و سوریه در مناطق آزاد اشاره کرد و گفت: یکی از بندهای این تفاهم نامه ایجاد منطقه آزاد مشترک بین ایران و سوریه است، برای انجام آن پیگیری های زیادی انجام شده، هماهنگی های لازم با وزارت امور خارجه صورت گرفت و متن پیشنهادی یادداشت تفاهم نامه هم برای این وزارتخانه ارسال شده است.

مشاور رییس جمهور اظهار داشت: چنانچه گام های مثبتی از سمت طرفین برداشته شود، شاهد رونق اقتصادی ایران و سوریه خواهیم بود و این همان چیزی است که رهبران دو کشور پیگیر آن هستند.

** آمادگی دولت سوریه برای ایجاد منطقه آزاد مشترک با ایران

مدیرکل مناطق آزاد کشور سوریه نیز در این نشست بر منافع دو کشور تاکید کرد و گفت: علاقمند به حضور سرمایه گذاران ایرانی در کشور سوریه هستیم، پیگیری های لازم بر اساس قوانین و مقررات کشور سوریه برای ایجاد منطقه آزاد مشترک انجام خواهد شد.

ایاد کوسا با اشاره به اینکه مانعی برای ایجاد منطقه آزاد مشترک نداریم، افزود: دولت سوریه با تمام امکانات، آماده هرگونه همکاری برای بررسی و رفع هر مشکلی در این خصوص است.

وی با بیان اینکه معافیت های مالیاتی در مناطق آزاد سوریه نامحدود است افزود: سرمایه گذارانی که تمایل به حضور در مناطق آزاد سوریه را دارند تا زمانی که در این مناطق حضور داشته باشند از معافیت مالیاتی برخوردار هستند.

سعید محمد مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی در پایان به مدیرکل مناطق آزاد کشور سوریه پیشنهاد داد به مناطق آزاد ایران سفر کنند و از نزدیک در جریان ظرفیت های موجود در این مناطق قرار گیرند.

گفتنی است؛ سفیر کشور سوریه در ایران، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و سوریه و جمعی از مسئولان منطقه آزاد سوریه و دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد در این نشست حضور داشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ** آمادگی دولت سوریه برای ایجاد منطقه آزاد مشترک با ایران,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

 

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه