اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه موقت شهرستان زاهدان:

جریان رسانه‌ای غرب قصد وارونه جلوه دادن واقعیت‌های ایران را دارد/ اعتماد به غرب یک سراب است

جریان رسانه‌ای غرب قصد وارونه جلوه دادن واقعیت‌های ایران را دارد/ اعتماد به غرب یک سراب است
حجت الاسلام حسینی گفت: جریان رسانه ای دشمنان نظام اسلامی با تحریف و وارونه نمایی واقعیت ها و نقاط قوت ایران را ضعیف جلوه می دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام سید روح الله حسینی، امام جمعه موقت شهرستان زاهدان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به معنای لغوی اعتماد بیان کرد: اعتماد یعنی تکیه کردن، متکی شدن به کسی و کاری را بی گمان به او سپردن است که آن را به سرمنزل مقصود برساند و قابل اعتماد باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,  ,

وی با بیان اینکه غرب در هیچ زمانی قابل اعتماد نبوده افزود: غرب و در راس آن امریکا فقط اهداف خودشان مهم است و به نوعی کاسب هستند و منافع بقیه ملل برایشان مهم نیست و همه جوامع و کشورها را به عنوان یک ابزار برای رسیدن به منافع خود می بینند و طرف مقابلی که این تفکر را داشته باشد به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست.
 
وی ادامه داد: استکبار و دشمنان این نظام، با تمام توان و قوا و با هزینه های گزافی از همان آغازین روزهای اول انقلاب با جمهوری اسلامی مقابله کردند و همچنان ادامه دارد.
 
امام جمعه موقت زاهدان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که بارها تاکید فرمودند غرب قابل اعتماد نیست تصریح کرد: در طول تاریخ بدعهدی و جنایات هایی که آمریکا علیه بشریت و ملت ایران کرده است فراموش شدنی نیست و هر زمانی ملتی به استکبار و غرب اعتماد کرد هیچگاه منفعت نبرد بلکه ضرر هم کردند.
 
وی گفت: در دورانی که امریکا هنوز پیشرفت و رشد نکرده بود و در سیاست بین الملل نقش واقعی نداشت هرکجای دنیا پا گذاشتند از جمله هند، افریقا، آسیا و حتی اروپا فقط منافع خودشان مطرح بوده پس هیچ زمانی قابل اعتماد نبوده و نیست.
 
حجت الاسلام حسینی اذعان کرد: هر زمانی که دولت ها از جمله شاه به غرب اعتماد کرد تاریخ نشان داد که چه رفتاری کردند رژیم پهلوی یک نمونه بارز از رفتار امریکا با دولتمردان و اعتماد به آنان است، این رفتارها نشان از این دارد که غرب فقط به دنبال مدافع خود است و کشورها ابزار رسیدن به خواسته های آنان هستند و حاضرند همه را فدا کنند.
 
وی ادامه داد: فرمایشات رهبر انقلاب هم مبتنی بر همین مسئله است غرب و استکبار برای ما هیچگاه دلسوزی نمی کنند، نکردند و نخواهند کرد و اعتماد به اینها قطعا یک استراتژی اشتباه است.
 
امام جمعه موقت زاهدان با اشاره به وارونه جلوه دادن واقعیت های ایران توسط امریکا اظهار کرد: دشمن در مسیر رسیدن به اهداف هر کاری می کند یکی از این اقدامات وارونه جلوه دادن واقعیت های درمورد انقلاب ایران است.
 
وی خاطرنشان کرد: استکبار با منافع بی حدی که در ایران و زمان حکومت های شاهنشاهی داشت، به یکباره توسط انقلاب دست آنها از این منابع نامشروع قطع شد، طبیعتا باید دشمنی کنند وهمه نقاط قوت ما را ضعف ببینند و در مقابل نقطه ضعف خود را قوی جلوه دهند، بنابراین اگر کسی با استکبار قدمی بردارد و اعتماد کند سرنوشتش ناکجا آباد است.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه