به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از یزدرسا، آیت الله محمد رضا ناصری، در دیدار با مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد، با تاکید بر سبک آموزش و اهمیت آن در تربیت و رشد کودکان و نوجوانان، اظهار داشت: سبک آموزشی کشور نیاز به اصلاح دارد و باید توجه داشت که این تغییر سبک آموزش به گونه ای صورت بگیرد که فرزندانمان علاوه بر یادگیری دروس به صورت تئوری به یادگیری مهارت های عملی هم بپردازند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,امام جمعه یزد با اشاره به اهمیت هویت و استقلال شخصیتی کودکان و نوجوانان، عنوان کرد: کودکان ما باید از زمان طفولیت افرادی متعهد، مسئولیت پذیر، متدین، متفکر و خلاق تربیت شوند و نهادهایی همچون کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می توانند در این زمینه موثر عمل کنند.
,وی افزود: به دلیل شرایط کرونا دسترسی کودکان و نوجوانان به فضای مجازی راحت تر شده و این زنگ هشداری برای والدین است؛ زیرا استفاده بی رویه و بدون آگاهی از فضای مجازی بدون نظارت خانواده باعث الگوسازی و الگوبرداری نادرست کودکان و نوجوانان می شود.
,ناصری با تاکید بر اهمیت تفکر جمعی و ارزش آن در احادیث، تصریح کرد: با توجه به احادیث که اهمیت تفکر را بیان می کند، می توان به این مهم اشاره کرد که امروزه کودکان ما نیاز به ارتباط جمعی موثر دارند تا بتوانند در مورد مسائل مختلف با یکدیگر به همفکری بپردازند.
,امام جمعه یزد عنوان کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نباید محدود شود و باید به مراکز تربیتی کودکان مانند مهدکودک ها و پیش دبستان ها نگاه ویژه ای داشته باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه