اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان:

روسیه بازار هدف صادرات فلفل دلمه‌ای استان زنجان است/ سالانه ۴۵۰۰ تن محصول از گلخانه‌های استان زنجان برداشت می‌شود

روسیه بازار هدف صادرات فلفل دلمه‌ای استان زنجان است/ سالانه ۴۵۰۰ تن محصول از گلخانه‌های استان زنجان برداشت می‌شود
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: صادرات فلفل تولیدی در گلخانه‌های استان زنجان از طریق گلخانه‌داران استان اصفهان و همدان به روسیه انجام می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مظفر یوسفی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; اظهار داشت: مساحت کل گلخانه‌های استان زنجان، بالغ بر ۳۸.۵ هکتار با تولید سالانه ۴ هزارو ۵۰۰ تن محصول می‌باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,

وی با بیان اینکه بخشی از محصولات تولیدی در گلخانه‌های استان زنجان، صادر می‌شود افزود: بیشترین محصول صادراتی گلخانه‌ای استان شامل فلفل دلمه‌ای است که به کشور روسیه صادر می‌شود.

,

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به اینکه صادرات فلفل تولیدی در گلخانه‌های استان زنجان از طریق گلخانه‌داران استان اصفهان و همدان انجام می‌شود، گفت: به دلیل اینکه این گلخانه‌داران تولید کننده عمده هستند و تعداد و سطح بالایی دارند صرفه اقتصادی در راستای صادرات محصول وجود دارد، اما در استان زنجان به دلیل اینکه گلخانه‌ها کوچک و میزان تولیدات کم است صادرات مستقیم برای گلخانه‌دار صرفه اقتصادی ندارد.

,

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین محصولات گلخانه‌ای تولیدی در استان زنجان توت‌فرنگی است، عنوان کرد: این محصول صادرات چندانی ندارد و محصول تولیدی زنجان بیشتر در بازار تهران به فروش و مصرف می‌رسد.

,

یوسفی‌پور با اشاره به اینکه مجتمع گلخانه‌ای وحدت در سطح ۳۵ هکتار به صورت مدرن شیشه‌ای در حال احداث بوده و برنامه‌ریزی برای صادرات کل محصول است، گفت: امسال فاز اول این گلخانه به بهره‌برداری خواهد رسید.

,

وی تصریح کرد: مشابه گلخانه مذکور، گلخانه‌ دیگری نیز در سطح ۶۰ هکتار در شهرستان ابهر در حال احداث است و طبق پیش‌بینی‌ها تولیدات این گلخانه که بالغ بر ۱۶ هزار تن خواهد بود صادرات خواهد شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه