logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  2. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  3. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  4. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  5. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  6. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  7. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  8. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  9. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  10. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  11. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  12. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  13. گسست میان ادعا و واقعیت
  14. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  15. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  16. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  17. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  18. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  19. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  20. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است

امام جمعه بروجن:

دانشجویان علاوه بر میدان علم باید در تمامی صحنه ها حضور داشته باشند

دانشجویان علاوه بر میدان علم باید در تمامی صحنه ها حضور داشته باشند
امام جمعه بروجن گفت: دانشجوها علاوه بر اینکه در صحنه های علمی باید حضور داشته باشند در صحنه ها و میادین حضور فعال داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناحجت الاسلام حسین نژادیان در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز با گرامیداشت روز دانشجو، اظهار داشت: دانشجو مسلمان ایرانی قبل و بعد از انقلاب نقش آفرینی های زیادی داشته است .

وی با بیان اینکه در راستای مخالفت دانشجویان در زمینه حضور معاون رئیس جمهور امریکا در تهران سه دانشجو به شهات رسیدند ، بیان داشت: جنبش های دانشجویی در انقلاب و بعد از انقلاب ادامه پیدا کرده است.

حسین نژادیان با بیان اینکه نمونه بارز جنبش دانشجویی تسخیر لانه جاسوسی بود که که امام خمینی تسخیر لانه جاسوسی را انقلاب دوم نامگذاری کرد، اذعان داشت: بعد از انقلاب موفقیت ها و حضور در صحنه دانشجویان در عرصه های مختلف چشم گیر بوده است.

امام جمعه فارسان با اشاره بر اینکه دانشجویان در مسائل علم و فن آوری در سطو مختلف سرباز فداکار میدان بوده و هستند، بیان داشت: اغلب تشکل های نهادهای انقلابی و اسلامی از جمله جهاد دانشگاهی ، سپاه پاسداران، جهاد و غیره توسط دانشجویان ایجاد شده است.

حجت الاسلام حسین نژادیان با بیان اینکه در روز دانشجو باید دانشجویان بیشتر مورد توجه قرار گیرند، تاکید کرد: دانشجویان در رسانه های مختلف نوشتاری، دیداری و ... تقدیر به عمل آید.

نژادیان با اشاره بر اینکه علاوه بر اینکه در رشته های تحصیلی خود توانمند باشند و تلاش کنند، تصریح کرد: دانشجو مسلمان ارانی باید دشمن شناسی را داشته و ولایت مداری را سر لوحه کار خود قرار دهد.

انتهای پیام /ش

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه