logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

خشکسالی در سیستان و بلوچستان همچنان می‌تازد؛

سریال تکراری قطع آب در جنوب شرق کشور/ قطعی مکرر آب و آبیاری درختان با آب شرب!

سریال تکراری قطع آب در جنوب شرق کشور/ قطعی مکرر آب و آبیاری درختان با آب شرب!
خشکسالی‌های مکرر سیستان و بلوچستان در حالی تبدیل به بحرانی بزرگ شده که استفاده غیرمجاز از آب شرب با هدف آبیاری باغات و نخلستان‌ها توسط عده‌ای هر روز این بحران را جدی‌تر می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ "بمپور" یکی از شهرستان‌های سیستان و بلوچستان است که در جنوب واقع شده و دارای آب و هوای گرم و مرطوب است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون, ؛,

تکرار قصه پرغصه کم آبی، افت فشار و قطعی‌های مکرر آب در روستاهای شهرستان بمپور و سایر مناطق شهری تحمل مردم این منطقه را به اتمام رسانده و زندگی ساکنان این منطقه را سخت کرده است.

قطعی مکرر و طولانی آب در روستاهای شهرستان بمپور باعث ابراز گلایه مردم این منطقه شده است‌.

بمپور روزگار خوشی ندارد، در بی آبی به سر می برد

مجید امیری، یک شهروند بمپوری در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: مدت چند روز است که ساکنان بسیاری از روستاهای این شهرستان فاقد آب هستند.

وی افزود: خواهشی که از مسئولین ذیربط داریم این است که در راستای قطع و کمبود آب روستاهای شهرستان بمپور فکر و تدبیر اساسی داشته باشند که این معضل باعث شده مردم این منطقه بسیار کلافه و سردرگم باشند.

وی تصریح کرد: مشکل قطعی آب در بمپور هر چند وقت یکبار تکرار می شود و فقط منحصر به فصل تابستان و گرمای طاقت فرسای آن نیست بلکه در فصل های پاییز و زمستان هم ساکنان این منطقه دچار بی آبی و افت فشار آب می شوند.

امیری عنوان کرد: با وجود پیگیری های متعدد در سال های اخیر در راستای رفع مشکل بی آبی در بمپور جز وعده از مدیران استان و شهرستانی چیزی دیده نشده است.

سه حلقه چاه وارد مدار آب شرب شهرستان بمپور خواهد شد

سلمان برهانی، سرپرست فرمانداری بمپور در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: از محل چاه های آب شرب، به منظور بررسی و میزان پیشرفت عملیات اجرایی وارد مدار ساختن آنان به شبکه آب رسانی این منطقه بازدید میدانی به عمل آمد که ضمن بررسی از روند اجرایی عملیات تاکیدات لازم جهت تسریع در بهره برداری از پروژه ذکر شده با توجه به اهمیت و شرایط  فعلی و در راستای رفع‌ تنش آبی شهرستان اعلام شد.

 وی افزود: پس از پایان عملیات وارد مدار ساختن چاه های آب و انتزاع خطوط آب شرب خارج از حوزه سرزمینی بمپور (سرکهوران)، آب استحصالی به شبکه آبرسانی این شهرستان افزایش خواهد یافت.

برهانی تصریح کرد: امیدواریم با همکاری شهروندان فهیم بمپور شاهد کاهش و رفع مشکل تنش آبی در شهرستان و گذر از شرایط فعلی باشیم.

 وجود انشعابات غیر مجاز و  مصارف بی رویه یکی از دلایل عمده تشنگی بمپور 

سرپرست فرمانداری بمپور تصریح کرد: یکی از اساسی ترین عامل و دلیل تنش آبی در شهرستان بمپور  به استناد گزارش کارشناسان اداره آبفا و عموم مردم این منطقه وجود انشعابات غیر مجاز و به تبع آن مصارف بی رویه غیرمجاز در سطح روستاها است.

 وی خاطرنشان کرد: از عموم مردم  درخواست می شود رعایت حق و حقوق یکدیگر را مد نظر قرار بدهند که چرا این عمل استفاده غیر مجاز از آب شرب با هدف آبیاری باغات ونخلستان توسط عده ای در این فصل گرما و ایجاد رنج عدم دسترسی به آب آشامیدنی برای عموم خلاف شرع اسلام و قانون است.

برهانی اضافه کرد: بر اساس آخرین گزارش از آبفا و بازدید انجام شده عملیات ذکر شده تقریبا به آخرین درصد پیشرفت فیزیکی خود رسیدند که با وارد مدار شدن سرکهوران دو حلقه دیگر هم وارد مدار خواهند شد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
, بمپور روزگار خوشی ندارد، در بی آبی به سر می برد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, سه حلقه چاه وارد مدار آب شرب شهرستان بمپور خواهد شد,
,
,
,
,
,
,
,
,  وجود انشعابات غیر مجاز و  مصارف بی رویه یکی از دلایل عمده تشنگی بمپور ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه