اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هنوز برای تعیین جانشین مطهری تصمیمی گرفته نشده و وضعیت سیدجلال هم این هفته مشخص می‌شود؛

گل‌محمدی: نیمی از لیستی که داده بودم، جذب نشده/ درویش در منگنه قرار گرفت و واقعیت را گفت!

گل‌محمدی: نیمی از لیستی که داده بودم، جذب نشده/ درویش در منگنه قرار گرفت و واقعیت را گفت!
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مدیرعامل باشگاه را درباره رقم قراردادم در منگنه قرار دادند، او هم بلد نیست حرف غیرواقعی بگوید.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ یحیی گل‌محمدی، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از خروج از این باشگاه اظهار داشت: از همه کسانی که در کادر فنی بودند و جدا شدند، تشکر می‌کنم. آنها زحمت زیادی کشیدند و قهرمانی‌های متعددی را برای تیم به ارمغان آوردند و تلاش‌شان قابل تقدیر و ارزشمند است. امسال شرایط طوری شد که این مربیان از جمع ما جدا شدند. برای آنها آرزوی سلامتی داریم و ان‌شاءالله که موفق باشند.

وی در ادامه بیان داشت: مطهری شخصیت خوبی دارد، برای آنکه بتواند یک سرمربی خوب باشد. در واقع کاریزما و آن علم و دانش فوتبال را دارد. فکر می‌کنم او چیزی از سرمربیان حاضر در لیگ برتر کم ندارد و می‌تواند یکی از استعدادهای خوب مربیگری باشد. امیدوارم بتواند این چالش سرمربیگری را نیز با موفقیت طی کند.

گل‌محمدی پیرامون نسل جدید مربیان گفت: همه مربیانی که در لیگ هستند، از رفقای ما محسوب می‌شوند و شاید با ۹۰ درصد آنها رفاقت دیرینه دارم که مطهری هم یکی از آنهاست. فکر می‌کنم این نسل جدید مربیان نسل خوبی است و به لحاظ کاری هم آن اعتماد و اعتقادی که مدیران به آنها پیدا کرده‌اند، قابل تقدیر است.

او در رابطه با وضعیت سیدجلال حسینی در کادرفنی پرسپولیس عنوان داشت: هنوز برای انتخاب جانشین مطهری تصمیمی گرفته نشده، ولی خُب در فکرش هستیم، چون این اتفاق دیروز افتاد. خودِ سید هم فکر می‌کنم این هفته وضعیتش مشخص می‌شود. ما صحبتی که با سیدجلال داشتیم قدیمی بود و بحث جدیدی با او نداشته‌ایم. درباره مربی خارجی هم چیزی معلوم نیست.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره جذب مهاجم خارجی برای تیمش تاکید داشت: بالاخره دو مهاجم می‌خواهیم، چه ایرانی و خارجی. در واقع باید خط حمله را تقویت کنیم. در نقل‌وانتقالات هم خیلی خوب شروع کردیم و جا دارد از باشگاه تشکر کنم که شتاب خوبی در این مسئله داشتیم. نیمی از لیستی که داده بودیم، جذب شدند و نصف دیگر لیست مانده.

وی در ادامه گفت: زیاد نمی‌شود راجع به جزئیات صحبت کرد. خیلی عجله نکنید. من درباره اسامی نمی‌توانم صحبت کنم. شرایط گزینه‌های مدنظرمان را بررسی می‌کردیم و فیلم بازی‌های آنها را می‌دیدیم. ان‌شاءالله از ۹ تیر ماه تمرینات خود را شروع می‌کنیم.

گل‌محمدی در مورد جدایی دستیارانش تصریح داشت: شرایط متأسفانه طوری رقم خورد که شاید با اولین مصدومیت و یا اولین اشتباه دروازه‌بان، یکسری شروع می‌کردند به توهین. فکر می‌کنم این جدایی در وهله اول به نفع خودِ مربیان و اعتبار و شخصیت‌شان بود. واقعاً از این اتفاقاتی که افتاد، متأسف شدم. یک عده بر سر این مسائل شیطنت و جو را ملتهب کردند. به نظرم باید خیلی هوشیارانه عمل می‌کردیم. به هر حال حق‌شان این نبود که اینگونه از ما جدا شوند. آنها زحمات زیادی کشیده بودند و خودم دوست داشتم اگر قرار است یکی از اعضای کادر فنی جدا شود، این کار با شکل خوب و فضای بهتری انجام شود.

او در خصوص صحبت‌های مدیرعامل باشگاه و افشای رقم قراردادش و در پاسخ به این سؤال که آیا دلخوری در باشگاه پیش نیامد، خاطرنشان ساخت: این بحث قراردادها یک موضوع شخصی است. فکر می‌کنم درویش را در منگنه قرار دادند و او هم به خاطر صداقتی که داشته و دارد و بلد نیست مثل خیلی‌ها صحبت غیرواقعی انجام بدهد، فکر می‌کنم اسیر آن جو و سؤالات شد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه