اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل صنعت، معدن و‌ تجارت سیستان و بلوچستان:

اصناف سربازان خط مقدم جبهه اقتصادی هستند/ واحدهای صنفی اثرگذارترین نقش را در مدیریت کرونا و بازار داشتند

اصناف سربازان خط مقدم جبهه اقتصادی هستند/ واحدهای صنفی اثرگذارترین نقش را در مدیریت کرونا و بازار داشتند
ایرج حسن پور گفت: اصناف با فراهم کردن بازار برای عرضه کالاها و در اوضاع سخت اقتصادی همواره در کنار و همراه مردم بودند و در دوران بیماری کرونا نقش اثرگذار و پررنگی را ایفا کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، ایرج حسن پور، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان ظهر امروز در جلسه هم اندیشی و تجلیل از فعالین شهرستان زاهدان با تبریک روز ملی اصناف بیان کرد: اصناف در پیروزی انقلاب، دوران جنگ تحمیلی و در تمام عرصه‌ها در کنار نظام و ولایت فقیه بوده و همچنان بر همان پیمان روزهای نخست خود ایستاده است.
 
وی افزود: اصناف یاران همیشگی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند و در تمامی صحنه های مختلف همراه نظام بودند و پس از انقلاب هم در دفاع مقدس اصناف به پشتیبانی خود ادامه دادند.
 
مدیرکل صمت استان تصریح کرد: اصناف نیروهای مطمئن و پای کار و مردمی و خط مقدم برای نظام و انقلاب هستند و نباید اصناف فراموش کرد و مشکلات آنان باید حل شود.
 
وی گفت: اصناف سربازان اقتصادی کشور هستند و همواره در صف اول حمایت و پشتیبانی از دولت و برنامه‌های آن بوده و همچنان خواهند بود.
 
حسن پور با بیان اینکه بیش از ۴۷ هزار واحد صنفی در سطح سیستان و بلوچستان فعالیت دارند، ادامه داد: سازمان صنعت، معدن و تجارت در ۱۸ شهرستان سیستان و بلوچستان، دارای اداره و نمایندگی بوده و ۹ شهرستان این استان دارای اتاق اصناف هستند و در رسته‌های توزیعی، تولیدی و خدماتی در قالب ۱۶۲ اتحادیه صنفی فعالیت دارند.
 
وی اذعان کرد: اصناف و بازاریان در این اوضاع سخت اقتصادی و در این جنگ تحریمی ظالمانه مراعات مردم را همواره داشتند و در شرایط سخت کرونایی در کنار موردم بودند و ما نیز با تمام ظرفیت در کنار اصناف و بازاریان هستیم.
 
وی افزود: در دوران کرونا کشورهایی که مدعی بودند در بحث سرمایه و اصناف و امکانات کمبودی ندارند اما مردم برای دریافت مایحتاج به فروشگاه ها حمله کردند، درصورتی که در کشور ما این اتفاق ها رخ نداد و در داخل کشور در انبار و اسکله ها کالا به وفور موجود بود هر چند تحریم ها به اصناف فشار آورد و همراهی و همدلی واحدهای صنفی این دوران را پشت سر گذاشتیم.
 
مدیرکل صمت گفت: هوشمندسازی نانوایی ها در سطح کشور در حال انجام است و در حدود هزار و ۵۰۰ دستگاه کارتخوان در سطح استان توزیع شد، که وضعیت نان بهبود پیدا کند و از قاچاق آرد جلوگیری شود.
 
وی خاطرنشان کرد: واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب یکی از مهم ترین دغدغه های ما است بیش از هفت هزار واحد صنفی در شهرستان زاهدان در حال فعالیت هستند.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه