logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رییس بازرسی و نظارت اتاق اصناف کرمانشاه خبرداد؛

کاهش ۶۰ درصدی تخلفات نانوایان در کرمانشاه/ نصب ۱۶۰۰ دستگاه کارتخوان هوشمند در نانوایی ها

کاهش ۶۰ درصدی تخلفات نانوایان در کرمانشاه/ نصب ۱۶۰۰ دستگاه کارتخوان هوشمند در نانوایی ها
رامین پهلوانی گفت: میزان تخلفات در نانوایی های کرمانشاه حدود ۶۰ درصد نسبت به پیش از اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان کاهش یافته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رامین پهلوانی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: دستگاه های کارتخوان هوشمند در بیشتر نانوایی های استان کرمانشاه نصب شده و از مجموع دو هزار و ۲۴ خبازی تنها در ۳۶۵ واحد هنوز این دستگاه نصب نشده است.

وی با بیان اینکه عملکرد کرمانشاه مانند دیگر استانها بوده، افزود: در حال حاضر با نصب دستگاه کارتخوان هوشمند در نانوایی ها، محدودیتی از نظر خرید نان وجود ندارد.

 پهلوانی تصریح کرد: نصب دستگاه کارتخوان هوشمند در نانوایی ها اقدامی مطلوب است و از فروش آرد به صورت قاچاق جلوگیری خواهد کرد.

 وی با تاکید بر اینکه در وهله نخست خبازان باید امین مردم باشند، عنوان کرد: مردم هم در اجرای مطلوب تر طرح هدفمندی یارانه آرد و نان همکاری کنند.

 رییس بازرسی و نظارت اتاق اصناف کرمانشاه گفت: استفاده از  دستگاه های کارتخوان هوشمند در نانوایی ها زمان بر است و ممکن است قدری زمان انتظار در صفوف طولانی تر شود و برهمین مبنا نارضایتی هایی را ایجاد کند اما در این راستا خبازها می توانند به مردم کمک کنند.

 پهلوانی خاطرنشان کرد: سهمیه بندی شدن نان بهتر است زیرا قرار نیست محدودیتی از نظر خوردن نان لحاظ شود و البته مصرف نان در کشورهای دنیا بر اساس نان صنعتی است پس ما نیز باید به سمت استفاده از نان صنعتی پیش رویم که کنترل آن بهتر است.
 
رییس بازرسی و نظارت اتاق اصناف کرمانشاه تصریح کرد: با توزین نان سو استفاده هم کمتر خواهد شد.

پهلوانی گفت: در بازدیدهای به عمل آمده سطح تخلفات نانوایان حدود ۶۰ درصد نسبت به پیش از اجرای طرح هدفمندی آرد و نان کاهش یافته است.

وی افزود: با توجه به شرایط جهانی گندم اجرای طرح هدفمندی آرد و نان الزامی است و کشوری نظیر ایران که سریع تر عمل کرده، موفق تر است.

 

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه