اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) کرمانشاه:

پایگاه های مقاومت بسیج بهترین عامل بازدارندگی در مقابل هجمه‌های دشمن است

پایگاه های مقاومت بسیج بهترین عامل بازدارندگی در مقابل هجمه‌های دشمن است
سردار بهمن ریحانی گفت: پایگاه های مقاومت بسیج امروز یک بستر و بهترین عامل بازدارندگی در مقابل هجمه‌های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، تربیتی و علمی هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، سردار بهمن ریحانی امروز در حاشیه افتتاح جشنواره اسوه، انتخاب و معرفی پایگاه‌های برتر بسیج اظهار داشت: پایگاه های مقاومت بسیج با کمک و همراهی مردم، از ابتدای پیروزی انقلاب نقش بسیار مهم و بی بدیلی در تثبیت، پیش برندگی و پیش روندگی انقلاب در همه موضوعات ایفا کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,

فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) کرمانشاه افزود: پایگاه های مقاومت بسیج از ابتدای انقلاب در موضوعات جذب، آموزش و سازماندهی مردم محلات در بستر های مختلف دفاعی و امنیتی تلاش کرده و چشمان بینا و گوش شنوای مردم و محلات در سطح جامعه بوده اند.

,

وی خاطر نشان کرد: در مباحث تعلیم و تربیت برای ایجاد یک نظام تربیتی درست در محله خدمت کردند و همچنین در مباحث انتظامی و امنیت مردم در محلات با گشت اطلاعاتی و عملیاتی امنیت نسبتاً پایداری را ایجاد کردند.

,

, ,

سردار ریحانی بیان داشت: امروز همان طور که در این نمایشگاه می بینیم بخش زیادی از پایگاه‌های مقاومت در بحث اشتغال، تولید و سازندگی اقدامات بسیار ارزنده‌ای را انجام داده اند.

,

وی ادامه داد: در مباحث علمی نیز امروز شاهدیم بخش زیادی از سکوهای المپیادهای علمی توسط همین عزیزان بسیجی در سطح کشور و خارج از کشور فتح شده است.

,

سردار ریحانی افزود: در بحث محرومیت زدایی، گروه های جهادی که در همه اتفاقات و حوادث طبیعی و غیر طبیعی از جمله سیل، زلزله و... گروه‌های جهادی به کمک مردم شتافتند و نقش بسیار مهمی در مباحث امدادرسانی، مسکن و حل مشکلات ایفا کردند.

,

فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) کرمانشاه گفت: در مباحث اجتماعی، فرهنگی، هنری و اقتصادی نیز بسیجیان همواره درخشیده اند و نقش آنها را در این نمایشگاه می توان دید.

,

وی خاطر نشان کرد: امروز پایگاه های مقاومت بسیج یک نقش بازدارندگی در مقابل هجمه های دشمن در تمام زمینه ها ایفا کرده است.

,

, ,

سردار ریحانی بیان داشت: پایگاه های مقاومت بسیج امروز یک بستر و بهترین عامل بازدارندگی در مقابل هجمه‌های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، تربیتی و علمی هستند.

وی تصریح کرد: در بحث بیماری کرونا نیز پایگاه های مقاومت از همان ابتدا در ضدعفونی کردن محلات مکان های عمومی و واکسیناسیون به صورت شبانه روز تلاش بی بدیل در مبارزه با این بیماری منحوس داشتند.

فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) کرمانشاه افزود: امروز به حمد خدا می توانیم بگوئیم بسیج در محلات فعال، پویا و زنده است و با کمک مردم و توسط مردم توانسته بر بسیاری از مشکلات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی مسلط شود.

 

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه