logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

فرماندار کرمانشاه خبرداد؛

۴۴ درصد از واحدهای مسکونی در کرمانشاه استیجاری است/ دو اکیپ برای بازرسی مشاوران املاک

۴۴ درصد از واحدهای مسکونی در کرمانشاه استیجاری است/ دو اکیپ برای بازرسی مشاوران املاک
فضل الله رنجبر گفت: بر مبنای سرشماری نفوس و مسکن، ۴۴ درصد از واحدهای مسکونی در کرمانشاه استیجاری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فضل الله رنجبر در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی در کلانشهرها باید قراردادهای مستاجرین حداکثر 25 درصد اضافه شود.

فرماندار کرمانشاه افزود: مهمترین ضمانت اجرایی بحث اجاره مسکن مصوبه سران سه قوه است این مصوبه یک ضمانت اجرایی است که برای اجرای آن از طریق دستگاه قضایی موضوع به شوراهای حل اختلاف ارجاع داده میشود به مدت یک سال اجاره خانه ها قراردادهای اجاره خانه ها تمدید می شود.

وی تصریح کرد: البته تحت شرایط خاص مالکان می توانند قرارداد یکساله مستاجران را لغو کنند شامل مستاجران بدحساب، مالکانی که قصد تخریب و نوسازی دارند، یا اینکه خودشان یا فرزندان می خواهند سکونت کنند.

رنجبر با اشاره به ضمانت اجرایی گفت: دفاتر املاک ملکی بایستی موارد فوق الذکر را اجرا کنند چرا که اگر خلاف آن ثابت شود با طرح شکایت پرونده ها به شوراهای حل اختلاف ارجاع داده می شود.

وی گفت: دو اکیپ بازرسی از طرف اتاق اصناف، اتحادیه املاک با همکاری نیروی انتظامی کار نظارت را انجام می دهند و قراردادها را بررسی می کنند و در این راستا تذکرات لازم را انجام می دهند.

رنجبر با بیان اینکه بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی در کلانشهرها باید قراردادهای مستاجرین حداکثر 25 درصد اضافه شود، خاطرنشان کرد: تلاش می شود با نظارت این اکیپ ها تخلف در این حوزه را شاهد نباشیم.

فرماندار کرمانشاه عنوان کرد: بر مبنای سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ حدود ۲۶۰ هزار مسکن سرشماری شده که از این تعداد 130 هزار واحد استیجاری بوده است.

وی با بیان اینکه فعلاً سرشماری جدید صورت نگرفته است، تصریح کرد: طبق سرشماری قبلی ۴۴ درصد از واحدهای مسکونی استیجاری بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه