اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

باشگاه فولاد خوزستان در لیگ برتر کشتی فرنگی تیمداری می کند؛

گرشاسبی: می‌خواهیم دین خودمان را به کشتی ادا کنیم/ بنی تمیم: به کشتی خوزستان به صورت ویژه نگاه می‌کنیم

گرشاسبی: می‌خواهیم دین خودمان را به کشتی ادا کنیم/ بنی تمیم: به کشتی خوزستان به صورت ویژه نگاه می‌کنیم
مدیرعامل باشگاه فولاد در بازدید از کمپ تیم‌های ملی کشتی، از تیمداری این باشگاه در لیگ برتر کشتی فرنگی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، حمیدرضا گرشاسبی مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان و حمید بنی تمیم مدیرکل ورزش و جوانان استان خوزستان، پیش از ظهر امروز از کمپ تیم‌های ملی کشتی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بازدید کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
در این بازدید علیرضا دبیر با تشریح فعالیت‌های صورت گرفته در بازسازی خانه‌های کشتی شهید ابراهیم هادی و شهید مصطفی صدرزاده و همچنین مراحل ساخت کمپ و مجموعه رفاهی شهید سجاد عفتی، مدیرعامل باشگاه فولاد و مدیرکل ورزش و جوانان استان خوزستان را در جریان آخرین اقدامات قرار داد. گرشاسبی و بنی تمیم در ادامه این بازدید در خانه کشتی شهید مصطفی صدرزاده بر سر تمرین تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان حضور پیدا کردند و با محمد بنا و شاگردانش به خوش و بش پرداختند.
,
 
,
گرشاسبی در جمع ملی پوشان تیم فرنگی با اعلام خبر تیم داری باشگاه فولاد در لیگ برتر کشتی فرنگی گفت: کشتی همواره مظلوم بوده است اما با ساخت و سازهای صورت گرفته در کمپ تیم‌های ملی کشتی، تحولات و تغییرات بزرگی صورت گرفته است که نشان می دهد کشتی در حال بازگشت به جایگاه اصلی است.
,
 
,
این پیشکسوت کشتی که سابقه ریاست هیئت های کشتی خوزستان و تهران و مدیرکلی ورزش این استان ها را در کارنامه کاری خود دارد، گفت: با توجه به اینکه کشتی ورزش اول کشور است و خودم را نیز از جامعه کشتی می دانم، باشگاه فولاد در فصل جدید لیگ برتر کشتی فرنگی تیمداری می کند تا دین خودمان را به کشتی ادا کنیم. همچنین در نظر داریم یک سالن مخصوص برای تمرینات کشتی احداث کنیم تا همه چیز در بهترین شکل برای خدمت به کشتی گیران آماده باشد.
,
 
,
حمید بنی تمیم قهرمان اسبق کشتی فرنگی آسیا نیز با اشاره به توجه ویژه اداره کل ورزش و جوانان استان به کشتی گفت: خوزستان یکی از قطب های کشتی فرنگی کشور محسوب می شود و ما نیز به صورت ویژه به این رشته ی ورزشی دراستان نگاه می کنیم.
,
 
,
سرپرست اسبق فدراسیون کشتی، خاطرنشان کرد: از تمامی ظرفیت‌ها برای رفع دغدغه‌های کشتی گیران خوزستانی استفاده خواهیم کرد.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه