logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

دبیر شورای مسکن سیستان و بلوچستان:

سیستان و بلوچستان رتبه نخست طرح نهضت ملی مسکن کشور را کسب کرد

سیستان و بلوچستان رتبه نخست طرح نهضت ملی مسکن کشور را کسب کرد
دبیر شورای مسکن سیستان و بلوچستان گفت: این استان با اقدامات مطلوب ادارات کل راه و شهرسازی شمال و جنوب رتبه نخست اجرای طرح نهضت ملی مسکن کشور را کسب کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  عصرهامون ،عطاء اله اکبری عصر روز شنبه در جلسه بررسی و هماهنگی تولید مسکن کشور که با حضور وزیر راه و شهرسازی، معاونین وزیر و مدیران کل راه وشهرسازی استانها برگزار شد، اظهار داشت: یکی از دغدغه های مهم دولت ایجاد اشتغال است که در این استان با احداث سریع و بهنگام واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن علاوه‌بر ایجاد امید برای خانه‌دار شدن بین اقشار کم در آمد و فعال کردن بخش‌های مختلف صنعت سبب اشتغال بیش‌از ۱۲ هزار نفر شده است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , عصرهامون,

وی تاکید کرد: همچنین با توجه به اینکه تلاش دولت این است که عرضه و تقاضا در مسکن متعادل شود با اجرایی شدن طرح نهضت ملی مسکن امید برای تحقق این هدف و  خانه دار شدن اقشار مختلف بخصوص زوج های جوان افزایش یافته است. 

دبیر شورای مسکن و مدیر کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان تاکید کرد:  برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در سراسراستان در افق چهارساله زمین برای ساخت ۱۴۲ هزار و ۲۰۴ واحد مورد نیاز بود که با اقدامات مطلوب صورت گرفته زمین فراتر از برنامه یعنی برای احداث ۱۶۶ هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی تامین گردیده است. 

وی  افزود: این استان هم اینک در صدر استان های برتر کشور در اجرا و تامین زمین طرح نهضت ملی مسکن قرار دارد. 

اکبری با اشاره به پروژه های قابل افتتاح طرح نهضت ملی مسکن گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده تا پایان سالجاری ۵۹۵۰ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در محدوده تحت پوشش ادارات کل راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و شهرهای جدید تیس و رامشار آماده بهره برداری خواهد شد.

انتهای پیام/ 

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه