اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:

قانون مصوبی در مجلس در زمینه پوشش نداریم/ ضرورت شکل‌گیری زیر ساخت‌های عفاف و حجاب در جامعه

قانون مصوبی در مجلس در زمینه پوشش نداریم/ ضرورت شکل‌گیری زیر ساخت‌های عفاف و حجاب در جامعه
حسین جلالی در رابطه با اقدامات مجلس شورای اسلامی در مسئله عفاف و حجاب گفت: متأسفانه قانون مصوبی در مجلس شورای اسلامی در زمینه سلامت و امنیت جامعه در خصوص پوشش نداریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام و المسلمین حسین جلالی در گفتگو با راه آرمان؛ در رابطه با اقدامات مجلس شورای اسلامی در مسئله عفاف و حجاب گفت: متأسفانه قانون مصوبی در مجلس شورای اسلامی در زمینه سلامت و امنیت جامعه در خصوص پوشش نداریم و آنچه که هم اکنون موجود است، قوانین شورای انقلاب فرهنگی است که چندین مصوبه برای آن وجود دارد و همچنین چندین بخشنامه در وزارت کشور در این عرصه موجود است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه احساس می کنم که این مصوبات با کار کارشناسی و پژوهشی لازم صورت نگرفته است، عنوان کرد: زمانی که قانون در جامعه مورد استقبال قرار نمی گیرد، باید بدانیم که مشکلی در این زمینه وجود دارد.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس ادامه داد: اگر بنا باشد قانونی تصویب شود و هشتاد درصد به این قانون عمل نکنند؛ این اقدام حرمت شکنی، قبح شکنی و قانون شکنی است و در این شرایط قانون بی ارزش می شوند؛ بنابراین زمانی که می خواهیم قانونی را تصویب و اعمال کنیم، باید برای حداکثر جامعه قابل اجرا باشد.

وی ضمن اشاره به مطلب فوق تصریح کرد: در این زمینه مردم ما کسانی نیستند که نخواهند به هنجارهای جامعه پایبند باشند؛ مردم ما سطح فرهنگ عمومی شان بالا است و حرمت ها را در این حوزه رعایت می کنند و مشکل این است که زیر ساخت ها در این عرصه آماده نیست.

حجت الاسلام و الملسمین جلالی عنوان کرد: ما در کشورمان لباس ملی نداریم و این در حالی است که هر کشوری را با لباس ملی آن کشور می شناسند و به نوعی پرچم آن کشور است که توسط مردم آن برافراشته می شود؛ بنابراین یکی از زیر ساخت های لباس ملی است که در این زمینه ساماندهی لازم انجام نشده است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فضای مجازی در همه دنیا مدیریت شده است اما در کشور ما این مسئله رها شده، ابراز کرد: هم اکنون فضای مجازی، شهروندان ما را مدیریت می کند و به انتخاب های آنها جهت می دهد.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس ادامه داد: پلتفرم ها بدون هزینه، جوانان و مردم ما را مدیریت می کنند و هیچ فردی حاضر نیست که هزینه ساماندهی فضای مجازی را در کشور بپردازد.

وی با اشاره به وضعیت حجاب در سطح جامعه تصریح کرد: از مردم ایران، جامعه فرهنگی، مردم متدین، خانواده شهدا عذرخواهی می کنم که ما هیچ کار نکرده ایم و در این زمینه هم قصور و هم تقصیر داشته ایم و در این حوزه کارهای خوبی انجام نشده است.

حجت الاسلام و الملسمین جلالی خاطر نشان کرد: در سال سوم فعالیت مجلس در کمیسیون فرهنگی، مسئولیتی را نپذیرفته ام و تلاشم بر این است که در زمینه عفاف و حجاب برنامه ای را به نتیجه برسانم و در این راستا چندین جلسه با مرکز پژوهش های مجلس و برنامه نویسان گذاشته ام و امیدوارم که بتوانیم جلسه ای را نیز با معاونت اجتماعی وزارت کشور در این خصوص بگذاریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه