اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون آموزش مجلس:

مساله مهم در قانون رتبه‌بندی معلمان، ارتقای شان معلمان است/ ابلاغ آیین‌نامه اجرایی توسط وزارت آموزش و پرورش

مساله مهم در قانون رتبه‌بندی معلمان، ارتقای شان معلمان است/ ابلاغ آیین‌نامه اجرایی توسط وزارت آموزش و پرورش
حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی گفت: نیاز است که شان و جایگاه معلم را در جامعه ارتقا دهیم‌ و البته اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان حداقل کاری است که در رابطه با شان معلم انجام می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام احمد حسین فلاحی در گفت‌وگو با خبرنگار مرصادنیوز، با اشاره به ابلاغ آیین نامه اجرایی قانون رتبه بندی معلمان توسط وزارت آموزش و پرورش، اظهار داشت: پیش از تصویب طرح رتبه بندی معلمان، مباحث فراوانی درباره مشکلات معلمان مطرح می شد.

وی افزود: در قانونی که مجلس شورای اسلامی تصویب کرده، پنج سطح برای رتبه بندی درنظر گرفته شده که برمبنای آن عمده معلمان در رتبه های دوم و سوم قرار دارند.  

حجت الاسلام فلاحی، با اشاره به تنظیم فرمولی در رابطه با چگونگی اجرای قانون رتبه بندی معلمان توسط وزارت آموزش و پرورش، تصریح کرد: اجرای طرح مذکور، در زندگی معلمان آثاری مادی را به دنبال خواهد داشت هرچند که میزان آن چندان بالا نیست اما کف حقوقها افزایش می یابد.

وی عنوان کرد: همچنین مساله مهم در قانون رتبه بندی معلمان، ارتقای شان معلمان و معرفی قداست کار آنها است.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ارتقای ارزش کار معلم مساله مهم در اجرای قانون رتبه بندی معلمان است، گفت: نیاز است که شان و جایگاه معلم را در جامعه ارتقا دهیم‌ و البته اجرای قانون رتبه بندی معلمان حداقل کاری است که در رابطه با شان معلم انجام می شود.

حجت الاسلام فلاحی خاطرنشان کرد: امیدواریم به زودی قانون رتبه بندی معلمان اجرا شود زیرا معلمان سالها است که منتظر تصویب این طرح بودند‌.

وی افزود: دولت قبلی پنج هزار میلیارد دلار بودجه برای اجرای قانون رتبه بندی معلمان تخصیص داده بود اما این دولت ۳۸ هزار میلیارد دلار در بودجه ۱۴۰۰_۱۴۰۱ به منظور انجام رتبه بندی برای۷۰۰ هزار معلم اختصاص داده است.

حجت الاسلام فلاحی تصریح کرد: امیدواریم با ابلاغ آیین نامه اجرایی رتبه بندی معلمان، آموزش و پرورش وقت و نیروی ویژه تری را برای اجرای این قانون صرف کند.

 

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه