اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

واکنش ایران به ادعای انگلیس درباره توقیف محموله تسلیحات ایرانی به‌مقصد یمن

واکنش ایران به ادعای انگلیس درباره توقیف محموله تسلیحات ایرانی به‌مقصد یمن
وزارت امور خارجه ایران به ادعای تارنمای رسمی دولت انگلیس مبنی بر توقیف محموله تسلیحات ایرانی به‌مقصد یمن در ژانویه ۲۰۲۲ واکنش نشان داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران ادعای بی‌پایه و تاریخ مصرف گذشته منتشرشده در تارنمای رسمی دولت انگلیس مبنی بر توقیف محموله تسلیحات ایرانی به‌مقصد یمن در ژانویه 2022 را مردود دانست و گفت که انگلیس با فروش بی‌وقفه تسلیحات پیشرفته به ائتلاف نظامی خودخوانده علیه مردم بی‌دفاع یمن، شریک جنگ و تجاوز علیه یمن بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش وب‌سایت وزارت امور خارجه ایران، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران افزود: انگلیس در مقامی نیست که چنین اتهامات بی‌اساسی را در خصوص جمهوری اسلامی ایران مطرح کند و چهره انسان‌دوستانه به خود بگیرد.

,

وی تصریح کرد: تنها بر اساس اخبار و آمار منتشرشده در رسانه‌های انگلیس، این کشور حدود 8 میلیارد پوند تسلیحات پیشرفته شامل بمب، موشک هوا به زمین و هدایت‌شونده و جتهای جنگنده را از ابتدای تهاجم نظامی به یمن، به ائتلاف ضدیمن فروخته است، این رقم با احتساب مجوزهای اختصاصی که دولت این کشور در اختیار تولیدکنندگان سلاح قرار داده است، افزایش چندبرابری می‌یابد، در واقع انگلیس با علم به وقوع جنایات جنگی توسط ائتلاف متجاوز نسبت به مردم بی‌دفاع یمن و حملات نظامی آنها علیه مدارس، بیمارستانها، جشنهای عروسی و انبارهای مواد غذایی، این سلاح‌ها را در اختیار متجاوزان قرار داده است.

, اخبار ,

کنعانی تأکید کرد که بی‌تردید رویکرد دولت انگلیس در استمرار صادرات تسلیحات به نیروهای ائتلاف، از جمله دلایل تداوم جنگ ضدبشری در یمن بوده است، فلذا این کشور صلاحیت اخلاقی برای طرح ادعا علیه جمهوری اسلامی ایران را ندارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه