اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرعامل آبفا هرمزگان خبر داد؛

ناگزیر به توسعه آب‌شیرین‌کن‌ها در هرمزگان هستیم/ احداث ۱۱ سایت نمک‌زدایی جدید در استان

ناگزیر به توسعه آب‌شیرین‌کن‌ها در هرمزگان هستیم/ احداث ۱۱ سایت نمک‌زدایی جدید در استان
حمزه‌پور با تاکید بر اینکه ناگزیر به توسعه آب‌شیرین‌کن‌ها در هرمزگان هستیم از احداث ۱۱ سایت نمک‌زدایی جدید در استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ حسین رئیسی رئیس مجمع نمایندگان استان در جلسه مدیران صنعت آب و برق هرمزگان با اشاره به حوادث غیر مترقبه اخیر در برخی نقاط استان و اخلال در روند ارائه خدمات آب و برق، از تلاش بی وقفه مدیران صنعت آب و برق علی‌رغم تمامی محدویت ها و مشکلات قدردانی کرد و گفت: اقدامات متولیان این حوزه در راستای بهبود خدمات رسانی و ایجاد شرایط پایدار در مناطق زلزله‌زده قابل تحسین بود.

وی شناسایی نقاط ضعف در صنعت آب و برق و تبدیل آن به نقاط قوت را عامل مهمی در جلوگیری از ایجاد چالش های جدی در مواقع بحرانی دانست.

نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس همچنین با اشاره به اینکه مهار آب های سطحی و ذخیره سازی آن نیازمند برنامه ای اساسی است، تصریح کرد: برای تامین آب شرب آتیه استان، ناگزیر به استفاده از تکنولوژی شیرین سازی و توسعه آب شیرین کن ها هستیم.

وی استفاده از این ظرفیت را در شرایط ناپایدار آبی بسیار موثر دانست و گفت: توسعه شیرین سازی آب باید در اولویت اقدامات آبفا باشد.

رئیسی در ادامه اشتراک مساعی و هم افزایی نمایندگان مجلس با مدیران استانی را در رفع چالش های استان تاثیرگذار بیان کرد.

عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل آبفا هرمزگان نیز در این جلسه، شیرین سازی آب دریا و احداث سایت های نمک زدایی در سطح استان را یکی از مهمترین راهکارهای مقابله با خشکسالی بیان کرد و گفت: در این بخش تعداد دو پروژه آب شیرین کن در مجموع با ظرفیت ۲۰ هزار متر مکعب در شبانه روز در مرحله برگزاری مناقصه و تعداد سه پروژه نمک زدایی در مجموع با ظرفیت ۶۴۰۰ متر مکعب در شبانه روز در مرحله مطالعات فنی داریم.

حمزه پور افزود: همچنین تعداد ۱۱ پروژه آب شیرین کن جدید در سطح استان در دست احداث داریم که پیش بینی می شود طی دو سال آینده به مرحله بهره برداری برسد.

وی در پایان از اجرای پروژه های متعدد آبرسانی جهت برون رفت از مشکلات کم آبی و ایجاد منابع آب شرب پایدار در سطح شهرها و روستاهای استان خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه