اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وزیر آموزش و پرورش:

هیچ دانش‌آموز عشایری نباید از تحصیل بازبماند/ زمینه حضور دانش‌آموزان عشایر در جامعه دانش‌بنیان برنامه‌ریزی شود

هیچ دانش‌آموز عشایری نباید از تحصیل بازبماند/ زمینه حضور دانش‌آموزان عشایر در جامعه دانش‌بنیان برنامه‌ریزی شود
نوری با اشاره به استفاده از ظرفیت فضای مجازی گفت: نباید هیچ دانش‌آموز عشایری بازمانده از تحصیل باشد و باید برای آموزش از فضای مجازی و اقدامات دانش‌بنیان استفاده کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ یوسف نوری صبح امروز در بیست‌ویکمین اردوی ملی دانش‌آموزان عشایر پسر در مشهد گفت: عشایر انسان‌های صاف و صادقی هستند که هیچ‌گونه اضافه‌ای ندارند. به‌گفته رهبر کبیر انقلاب عشایر ذخایر انقلاب اسلامی هستند و به آن‌ها افتخار می‌کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,


وی با اشاره به اینکه در کشور ۹۲ ایل و ۴۵۴ طایفه داریم، ادامه داد: تمام عشایر کشور یک قوم و تولیدکننده هستند که زیر چتر جمهوری اسلامی ایران زندگی می‌کنند. متأسفانه اکنون جمعیت روستایی و عشایری ما رو به کاهش است.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: زندگی شهری جاذبه‌های کاذبی دارد و وقتی وارد آن می‌شویم، دوست داریم به زندگی ساده و روستایی خودمان برگردیم؛ بنابراین باید روی این مسئله هم کار کنیم.

نوری خاطرنشان کرد: باید برای همه دانش‌آموزان و مخصوصا دانش‌آموزان عشایر فرصت برابر آموزش و تعلیم و تربیت را فراهم کنیم. نباید هیچ دانش‌آموز عشایری بازمانده و تارک از تحصیل باشد و باید از فضای مجازی در این زمینه استفاده کنیم.

وی با اشاره به تولیدات و محصولات عشایر در سطح کشور نیز گفت: باید محصولات عشایری تجاری‌سازی شود و بتوانیم به‌گونه‌ای تبلیغ کنیم که به‌دست مردم برسد.

به‌گفته وزیر آموزش و پرورش، باید زمینه حضور مؤثر و نقش‌آفرین شما دانش‌آموزان عشایر را در جامعه دانش‌بنیان برنامه‌ریزی کنیم تا در آینده نقش مؤثری در نظام جمهوری اسلامی ایران داشته باشید.

چراغ مدارس عشایر در دوران کرونا خاموش نشد

در ادامه این مراسم معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه با پیگیری‌های صورت‌گرفته در حوزه آموزش عشایر اتفاقات خوبی درحال انجام است.

حکیم‌زاده با اشاره به اینکه در دوران کرونا اجازه ندادیم چراغ مدارس عشایری خاموش شود، ادامه داد: متأسفانه در مناطق عشایرنشین امکاناتی مانند آزمایشگاه یا کارگاه و... نداریم، بنابراین مجبوریم کیفیت معلم‌ها را در این مناطق و مدارس افزایش دهیم. در این زمینه نیز احیای دانش‌سرای عشایر در دست اقدام است.

وی تصریح کرد: تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی یک گام روبه‌جلو است. همچنین باید در زمینه آموزش اولویت را در زمینه رشته‌های فنی و حرفه‌ای برای دانش‌آموزان عشایر در نظر بگیریم.

شوشتری، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، نیز در این مراسم گفت: در این همایش بین افرادی هستیم که همه اهل تولید هستند و این افتحاری برای کشور است. زندگی عشایری باید الگویی برای ما باشد و بتوانیم قسمتی از نیاز خودمان را تولید کنیم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, چراغ مدارس عشایر در دوران کرونا خاموش نشد, چراغ مدارس عشایر در دوران کرونا خاموش نشد,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه