اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی کرمانشاه مطرح کرد؛

نشانه‌هایی از ورود موج هفتم کرونا در کشور مشاهده می‌شود/ رعایت ۵ درصدی پروتکل‌های بهداشتی در کرمانشاه

نشانه‌هایی از ورود موج هفتم کرونا در کشور مشاهده می‌شود/ رعایت ۵ درصدی پروتکل‌های بهداشتی در کرمانشاه
امیر کرمی گفت: اکنون در اکثر نقاط دنیا و در کشور ما نشانه هایی از ورود موج هفتم کرونا مشاهده می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر کرمی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: در اکثر نقاط دنیا و در کشور ما نشانه هایی از ورود موج هفتم کرونا مشاهده می شود و آرام آرام تعداد مبتلایان بستری و سرپایی پی سی آر مثبت روبه افزایش است.

وی افزود: تجربه شش پیک قبلی نشان داده که کرونا در استان کرمانشاه با تاخیر نسبت به دیگر استانها آغاز شده تا جایی که طی هفته گذشته همه شهرهای کرمانشاه در وضعیت آبی از نظر شیوع کرونا قرار داشتند اما اکنون چندین شهرستان استان کرمانشاه زرد هستند، همچنین تعداد مبتلایان و موارد بستری روبه افزایش است.

کرمی تصریح کرد: خوشبختانه سویه غالب کرونا زیر سویه امیکرون است که در آن میزان شدت و قدرت بیماری زایی کم است اما با توجه به آرامش قبل از طوفان طی یکی دو ماهه اخیر که سبب نادیده گرفتن رعایت پروتکل ها و استفاده از ماسک توسط مردم شد، نگران شیوع پیک هفتم هستیم.

وی عنوان کرد: تا اوایل خرداد از نظز رعایت بسیاری از شاخص های مرتبط با فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک در اماکن عمومی، حوزه حمل و نقل، ادارات، فروشگاه ها، استخرها، نانوایی ها، رستوران‌ها و... میزان پایبندی بالای ۷۰ درصد بود اما اکنون در برخی مواقع شاخص های رعایت پروتکل های اجتماعی به ویژه استفاده از ماسک، به پنج تا ۱۰ درصد می رسد و این بسیار نگران کننده است.

مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه علت کاهش میزان رعایت پروتکل های بهداشتی را آبی شدن وضعیت شهرها از نظر شیوع کرونا طی یکی دو ماه اخیر و قرار گیری در فصل گرما اعلام کرد.

کرمی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ظرفیت مسافران در تاکسی، قطار، هواپیما، اتوبوس و... تکمیل است، فاصله گذاری رعایت نمی شود و ماسک هم مورد استفاده قرار نمی گیرد.

وی افزود: در بسیاری از ادارات نیز نه از ماسک استفاده می شود و نه برای تزریق دوز یادآور واکسن اقدام می شود.

کرمی تصریح کرد: با توجه به آغاز موج هفتم کرونا، مردم استفاده از ماسک را ادامه دهند و نسبت به انجام واکسیناسیون و تزریق دوز یادآور آن اقدام کنند، البته اکنون نیز گروه های اولویت دار برای تزریق دوز چهارم توسط وزارت بهداشت مشخص شده اند.

وی با بیان اینکه صدا و سیما و رسانه ها اطلاع رسانی کنند که موج هفتم آغاز شده و بر ضرورت استفاده از ماسک و تزریق دوز یادآور تاکید کنند، افزود: در جلسات و سمینار های برگزار شده توسط ادارات، افراد بدون استفاده از ماسک حضور می یابند و فیلم و تصاویر آن در صدا و سیما و رسانه ها منتشر می شود با این حال انتظار داریم مردم از ماسک استفاده کنند درحالی که این موضوع نوعی دوگانگی ایجاد خواهد کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه