logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرکل بهزیستی استان خبر داد؛

شناسایی ۲۸۹ کودکان کار خیابانی طی سال گذشته در مازندران/ برای توانمندسازی کودکان نیازمند مشارکت دستگاه‌ها هستیم

شناسایی ۲۸۹ کودکان کار خیابانی طی سال گذشته در مازندران/ برای توانمندسازی کودکان نیازمند مشارکت دستگاه‌ها هستیم
فریبا بریمانی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ تعداد ۲۸۹ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی مازندران شناسایی و ساماندهی شدند؛ گفت: علیرغم تمامی تلاش‌های انجام گرفته در جذب و شناسایی اما برای توانمندسازی این کودکان دچار مشکلاتی هستیم و نیاز مبرم به پای کار آمدن تمامی شرکای دولتی و غیردولتی داریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ؛ فریبا بریمانی شنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر سه مرکز کودکان خیابانی و کار در استان داریم که شامل دو مرکز روزانه و شبانه‌روزی در ساری و یک مرکز روزانه در آمل است.

وی افزود: در کنار ۱۶ پایگاه خدمات اجتماعی در مناطق حاشیه‌نشین و کم برخودار استان، دارای ۱۸ مرکز اورژانس اجتماعی با خدمات سیار در سطح استان هستیم که در حال ارائه خدمات هستند.

مدیرکل بهزیستی استان مازندران، خاطرنشان کرد: علیرغم بررسی‌ها و اقدامات انجام گرفته اما همچنان شاهد پدیده کودکان کار و خیابانی در مازندران هستیم که به یکی از آسیب‌های جدی در استان مبدل شده است.

این مسئول ادامه داد: حاشیه‌نشینی، مهاجر پذیربودن استان، مشکلات اقتصادی و وجود مناطق کم برخوردار موجب رشد کودکان کار در استان شده است.

بریمانی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۲۸۹ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی مازندران شناسایی و ساماندهی شدند که بیشترین تراکم سنی این کودکان را گروه سنی ۷ تا ۱۱ سال با تعداد ۱۳۳ نفر به خود اختصاص می‌دهند.

وی اعلام کرد: از کودکان کار شناسایی شده در سال گذشته، ۷۳ درصد پسر و ۲۷ درصد دختر هستند که ۹۰ درصد این کودکان کار بر خلاف سایر استان‌ها، ایرانی هستند.

مدیرکل بهزیستی استان مازندران، عنوان کرد: خدمات ارائه شده به این کودکان شامل سوادآموزی، حرفه آموزی، اشتغال از طریق حرفه آموزی، اشتغال برای سرپرستان کودکان کار، اردوهای فرهنگی و تفریحی، گرفتن شناسنامه و دفترچه بیمه و کلاس‌های فرهنگی و ورزشی بوده است.

این مسئول تاکید کرد: علیرغم تمامی تلاش‌های انجام گرفته در جذب و شناسایی اما برای توانمندسازی این کودکان دچار مشکلاتی هستیم و نیاز مبرم به پای کار آمدن تمامی شرکای دولتی و غیردولتی داریم.

بریمانی متذکر شد: طرح دوستدار کودک در استان مازندران در حال اجرا است تا بتوانیم یک شرایط بهبود زندگی کودک را فراهم کنیم و لازمه تحقق این موضوع، مشارکت تمامی دستگاه‌های متولی است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه