اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم(ع):

مرصاد، مرگ سیاسی منافقان بود/ ایستادگی، مقاومت و ازخودگذشتگی رزمندگان، جمهوری اسلامی ایران را به اوج رساند

مرصاد، مرگ سیاسی منافقان بود/ ایستادگی، مقاومت و ازخودگذشتگی رزمندگان، جمهوری اسلامی ایران را به اوج رساند
فرمانده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری گفت: مرصاد، آخرین عملیاتی بود که نیروهای بعثی و منافقین را برای همیشه از خاک ایران به بیرون راند و به‌عنوان مرگ سیاسی منافقان مطرح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار علی‌محمد اکبری فرمانده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ با اشاره به عملیات غرورآفرین مرصاد اظهار کرد: در پایان جنگ هشت ساله دشمنان به طمع اینکه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ضعیف شدند و در حال پذیرش قطعنامه هستند، با پشتیبانی صددرصدی رژیم بعث عراق و به تجویز منافقان اقدام به طراحی عملیاتی با عنوان جاویدان یا چلچراغ کردند.
 
وی تصریح کرد: منافقان به دنبال این بودند که سه روزه در تهران حضور یابند، اما بعد از عبور از برخی از مناطق مرزی و جنایت‌هایی که مرتکب شدند در تنگه‌ای به نام مرصاد در دام نیروهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گرفتار شدند.
 
سردار اکبری یادآور شد: در این عملیات سردار شهید صیاد شیرازی و سردار شهید نورعلی شوشتری در از بین بردن ستون‌های نظامی دشمنان خصوصا منافقین نقش بسزایی داشتند و با تمام توان وارد عمل شدند.
 
فرمانده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: منافقان قصد داشتند در ابتدا وارد کرمانشاه و سپس به تهران برسند، اما در عملیات مرصاد ضربه سنگینی به دشمن وارد شد و این عملیات، آخرین عملیاتی بود که نیروهای بعثی و منافقین را برای همیشه از خاک ایران به بیرون راند و به‌عنوان مرگ سیاسی منافقان مطرح شد.

وی اضافه کرد: بعد از آن منافقین برای همیشه عملیات‌های مستقیم علیه ایران را کنار گذاشتند و به عملیات‌های متعدد تروریستی روی آوردند، با این وجود امروز دیگر نام و نشانی از منافقان نیست و افرادی که روزی با پشتیبانی استکبار به دنبال براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی بودند امروز محو شده‌اند.
 
سردار اکبری بیان داشت: امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به برکت خون شهدای گرانقدر و ایستادگی، مقاومت و ازخودگذشتگی ایثارگران، رزمندگان، آزادگان، خانواده معظم شهدا و همه ملت ایران پایدار است.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه