logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رییس کمیسیون عمران مجلس:

بازگشایی گره تولید با روش‌های نوین تامین مالی/ تسهیلات آنلاین سدی در برابر هدررفت منابع

بازگشایی گره تولید با روش‌های نوین تامین مالی/ تسهیلات آنلاین سدی در برابر هدررفت منابع
رئیس کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر ضرورت همکاری بیش از پیش بانک‌ها با بخش تولید در کشور گفت: طرح تامین مالی زنجیره می‌تواند بدون نقل و انتقال پول تولیدکننده واقعی را کمک کرده و منابع را تا محل هزینه رصد کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا رضایی گفت: در حال حاضر با توجه به تورم افسارگسیخته رخ داده در اقتصاد باید تامین مالی بخش تولید با روش‌های نوین صورت بگیرد.
نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح تامین مالی زنجیره می‌تواند بدون نقل و انتقال پول تولید کننده واقعی را کمک کرده و منابع را تا محل هزینه رصد کند، افزود: اجرای طرح مذکور علاوه بر ایجاد شفافیت حداکثری می تواند گره بخش تولید را نیز که با محدودیت منابع عجین شده باز کند.
وی با تاکید بر اینکه در طرح تامین مالی زنجیره با توجه به اجرای آن در پلتفر‌م‌های آنلاین جلوی بسیاری از مفاسد اقتصادی گرفته خواهد شد، تصریح کرد: از ظرفیت خدمات الکترونیک و آنلاین در سال‌های اخیر هر چند در شبکه بانکی استفاده شده اما باز هم نیاز به گسترش آن در بخش‌های مختلف احساس می‌شود.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم با این اینکه باید با خدمات آنلاین بانکی امکان بروز خطا در شبکه اقتصادی کشور کاهش یابد، افزود: وقتی تسهیلات در شبکه آنلاین به تولید کننده واقعی با اعتبارسنجی درست ارایه شود قطعا بسیاری از مشکلات را شاهد نخواهیم بود.وی همچنین به تامین منابع مالی بخش تولید به واسطه طرح تامین مالی زنجیره اشاره کرد و گفت: با اجرایی شدن این طرح خلق پول بی رویه در زنجیره قطع می‌شود.
رضایی با بیان اینکه باید به سمت الکترونیکی شدن همه امور حتی در بخش خرید و استفاده از سفته و برات نیز حرکت کنیم، افزود: با توجه به این امور قطعا حرکت به سمت بانکداری نوین و مدرن رخ خواهد داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه