logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان هرمزگان خبر داد؛

درخشش خیره‌کننده دانش‌آموزان هرمزگانی در جشنواره فرهنگی و هنری کشور/ هرمزگانی‌ها ۷۶ مقام را از آن خود کردند

درخشش خیره‌کننده دانش‌آموزان هرمزگانی در جشنواره فرهنگی و هنری کشور/ هرمزگانی‌ها ۷۶ مقام را از آن خود کردند
قویدل، از درخشش دانش‌آموزان هرمزگانی در سومین دوره جشنواره فرهنگی هنری کانون‌های فرهنگی تربیتی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد قویدل مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان صبح امروز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار هرمز؛ اظهار کرد: دانش آموزان هرمزگانی در این دوره از رقابت ها با کسب 76 عنوان شامل؛ 28 مقام اول، یک مقام اول ویژه، 8 مقام دوم، 27 مقام سوم و 12 برگزیده، دردو بخش چهلمین جشنواره فرهنگی و هنری کشور، شایستگی و توانمندی خود را به نمایش گذاشتند.

 وی با اشاره به اهداف برگزاری این دوره ازجشنواره کشوری فرهنگی هنری کانون های فرهنگی تربیتی اظهار کرد: شناسایی و کشف استعدادهای دانش آموزان در زمینه های مختلف، تقویت اعتماد به نفس و رشد و شکوفایی دانش آموزان در انواع مهارت ها از جمله اهداف این دوره از جشنواره فرهنگی هنری کانون های فرهنگی تربیتی کشور است که خوشبخانه دانش آموزان هرمزگانی توانستند با تکیه برخودباوری وتلاش و همت معلمان و مربیان و در سایه حمایت های خانواده ها نام هرمزگان را بلند آوازه کنند.

قویدل یادآورشد: آموزش و پرورش هرمزگان به منظور تقویت بنیه علمی و مهارتی دانش آموزان همه ظرفیت های خود را به کار گرفته است و با وجود محدودیت ها مالی وتجهیزاتی، در سطح کشوری درخشیدند.

این مقام مسئول همچنین گفت: بدون تردید هرمزگان سرزمین استعدادهای برتراست و در صورت فراهم شدن بستررشد، دانش آموزان هرمزگانی در همه عرصه های علمی آموزشی و فرهنگی و هنری وورزشی می توانند افتخارآفرین باشند که دستاوردهای اخیر در همه حوزه ها گواه این ادعاست.

به گفته وی؛ فعالیت های فرهنگی تربیتی در سند تحول بنیادین بسیارمورد تاکید قرار دارد چرا که اساس نظام آموزشی بر دو پایه آموزش و تربیت استواراست.
 
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان در پایان با تبریک این افتخارآفرینی، از تلاش و کوشش دانش آموزان ،معلمان و مربیان و حمایت و همراهی خانواده ها قدردانی کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه