logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  2. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  3. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  4. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  5. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  6. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  7. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  8. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  9. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  10. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  11. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  12. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  13. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  14. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  15. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  16. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  17. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  18. گسست میان ادعا و واقعیت
  19. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  20. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند

معاون امور اقتصادی استانداری کرمانشاه:

سهم استان کرمانشاه از تسهیلات بند "ب" تبصره ۱۶ قانون بودجه ۲ هزار و ۵۱۵ میلیارد تومان است

سهم استان کرمانشاه از تسهیلات بند "ب" تبصره ۱۶ قانون بودجه ۲ هزار و ۵۱۵ میلیارد تومان است
امیرحمزه حیدریان گفت: سهم استان کرمانشاه از تسهیلات جزء ۲ بند "ب" تبصره ۱۶ قانون بودجه ۲ هزار و ۵۱۵ میلیارد تومان است که توزیع شهرستانی و دستگاهی آن تعیین خواهد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، امیرحمزه حیدریان امروز پنج شنبه در شورای برنامه ریزی استان کرمانشاه که در استانداری برگزار شد ضمن ارائه گزارشی از وضعیت درآمدهای عمومی استان، اظهارداشت: امسال باید بتوانیم در آمدهای عمومی استان را به رقم ۲ هزار و ۶۳۲ میلیارد تومان برسانیم که نسبت به مشابه سال قبل رشد ۷۴ درصدی داشته باشد.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان افزود: حدود ۹۳ درصد درآمدهای عمومی امسال استان درآمدهای مالیاتی و ۷ درصد درآمدهای غیرمالیاتی است که نیروی انتظامی بیشترین سهم را در درآمدها دارد.

حیدریان گفت: از ابتدای سال‌جاری تا کنون ۷۷ درصد درآمدهای مصوب در دو بخش درآمدهای مالیاتی و غیرمالیاتی محقق شده است.

حبیب اله وفایی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز در ادامه، اظهار داشت: اعتبارات بند ب تبصره ۱۶ بر اساس نرخ بیکاری و شاخص جمعیت هر شهرستان توزیع خواهد شد.

وفایی افزود: بر این اساس در هر استان متناسب با توانمندی‌های نهادهای ذیربط از جمله سازمان بسیج، بسیج سازندگی، ارتش، آستان قدس و ... سهمیه ای برای آنها در نظر گرفته می شود.

وی خاطر نشان گرد: دستگاه‌های اجرایی و فرمانداران باید در توزیع تسهیلات و تخصیص اعتبار بر اساس اولویت مناطق محروم، تعاونی ها و مراکز خلاق تصمیم گیری کنند.

بهزاد باباخانی معاون امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در ادامه این جلسه اظهار داشت: بند ب تبصره ۱۶ ظرفیت خوبی در راستای ایجاد اشتغال در بحث مشاغل خرد است.

وی خاطر نشان کرد: از آنجا که ۴ درصد منابع کشور در اختیار استان کرمانشاه است لذا سهمیه خوبی برای این استان در نظر گرفته شده است.

باباخانی گفت: سقف تسهیلات ۲۵۰ میلیون تومان برای هر فرد تعیین شده است لذا با استقبال بیشتری مواجه خواهد شد.

معاون امور اقتصادی استانداری کرمانشاه بیان داشت: از ایراداتی که این تسهیلات دارد مغایرت سقف فردی آن است و همچنین در حوزه کارفرمایی نیز برای آن سقفی در نظر گرفته نشده است لذا باید این موضوع پیگیری شود.

وی اذعان داشت: سهم استان کرمانشاه از تسهیلات جزء ۲ بند "ب" تبصره ۱۶ قانون بودجه ۲ هزار و ۵۱۵ میلیارد تومان است که توزیع شهرستانی و دستگاهی آن تعیین خواهد شد.

باباخانی اظهار داشت: برای هدفمند کردن تسهیلات الزام بیمه را قرار دهیم و کارفرمایان را نیز ملزم به بیمه تامین اجتماعی شوند و در تسهیلات فردی نیز الزام بیمه روستایی و عشایر یا تامین اجتماعی تاکید شود.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه