اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه:

هیئات مذهبی همواره‌ در فرهنگ سازی برای تبیین حماسه عاشورا پیشتاز بودند/ کرمانشاه شهر؛ دو دانگ و چهار دانگ

هیئات مذهبی همواره‌ در فرهنگ سازی برای تبیین حماسه عاشورا پیشتاز بودند/ کرمانشاه شهر؛ دو دانگ و چهار دانگ
حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا گفت: هیئات مذهبی همیشه در فرهنگ سازی برای تبیین حماسه عاشورا پیشتاز بوده اند و امروز هم با تمام توان پای کار آمده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: امروز هیئات مذهبی نقشی کلیدی در ترویج فرهنگ حسینی دارند و عموما احیای شعائر دینی و اقامه عزای حضرت سیدالشهدا(ع) توسط آنها انجام می شود.

وی افزود: همچنین امروز هیئات مذهبی پرچمدار نشر معارف حسینی در کشور هستند و استان کرمانشاه هم از این قاعده مستثنی نیست.

حجت الاسلام حسینی کیا تصریح کرد: استان کرمانشاه دروازه عتبات عالیات بوده و از قدیم الایام هیئات مذهبی در این استان نقش آفرینی کرده اند.

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: از قدیم  کرمانشاه به دو دانگ و چهار دانگ معروف بوده به این معنا که دو دانگ آن متعلق به مردم کرمانشاه و چهار دانگ دیگر متعلق به حضرت سیدالشهدا(ع) بوده که همگی نشات گرفته از همین حضور هیئات مذهبی است.

حجت الاسلام حسینی کیا گفت: امروز هم مردم مومن و متدین استان کرمانشاه در ترویج شعائر دینی و احیای اقامه عزای حضرت سیدالشهدا(ع) نقشی کلیدی دارند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: حضور پرشور مردم در مراسم عزاداری حضرت سیدالشهدا(ع) از عشق و علاقه وافر  آنها به امام حسین(ع) نشان دارد.

حجت الاسلام حسینی کیا تصریح کرد: هیئات مذهبی همیشه در فرهنگ سازی برای تبیین حماسه عاشورا پیشتاز بوده اند و امروز هم با تمام توان پای کار آمده اند و در زمره پرچمداران مبارزه با انحرافات و امر به معروف و نهی از منکر و احیای ارزش‌ها بوده اند.

وی افزود: هیئات مذهبی همواره در صحنه بوده اند و به نوعی لبیک گویان ولیعصر(عج ...) محسوب می‌شوند که امیدواریم تلاشهای آنها بتواند زمینه ساز حکومت جهانی امام زمان(عج ا‌‌‌...) شود‌.

 

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ر مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه