اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نایب رئیس شورای گتاب بابل:

"گتاب" شهر ابریشم می‌شود

"گتاب" شهر ابریشم می‌شود
خدیجه نعمتیان گفت: در حال حاضر قرار است باایجاد زیرساخت‌های پرورش کرم ابریشم و رونق نوغان داری در این شهر مقرر شده است که چند اصله درخت توت در این شهرکاشته تابه صورت الگویی به نوغان‌داران این شهر تحویل شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، خدیجه نعمتیان صبح امروز در همایش تجلیل از خبرنگاران وفعالان بخش گتاب با اشاره به اینکه شهر گتاب در گذشته به عنوان یکی از مراکز مهم نوغان داری در کشور بوده است بیان کرد:ضرورت دارد شوراها و شهرداری به مختصات و ویژگی های شهر اسلامی توجه کرده و خدمات شهری را در جهت تأمین این مقصود به کار گیرند.

وی بیان کرد: در این راستا برای دستیابی به توسعه پایدار و رشد اقتصادی باید از ظرفیت های این بخش به عنوان یک نماد بهره گیری کرد تا به عنوان یک پایگاه فرهنگی مستقل در کشور معرفی شود.
 
نعمتیان تصریح کرد: برای حفظ کالبد شهر گتاب و غنا بخشیدن به آن باید جایگاه شهرسازی و شهرسازان به طور مشخص در اولویت سازمان های دخیل در امور شهری قرار گیرد اشتغال به نوغان داری از جمله طرح های تدوین شده و مصوب برنامه اقتصاد مقاومتی در شهر گتاب بوده است که امید داریم با تکمیل زنجیره تولید رشته نوغان‌داری را در شهر گتاب فعال کنیم.
 
نایب رییس شورای شهر گتاب افزود: در حال حاضر قرار است باایجاد زیرساخت های پرورش کرم ابریشم و رونق نوغان داری در این شهر مقرر شده است که چند اصله درخت توت در این شهرکاشته تابه صورت الگویی به نوغان داران این شهر تحویل شود.

نعمتیان افزود:وجه تسمیه شهر ابریشم نیز از محله باغ ابریشم است که در گذشته نه چندان دور به پرورش کرم ابریشم و تولید پارچه ابریشم اشتغال داشته اند گرفته شده است که شغل اجدادی مردم این شهر بوده است که در این راستا قرار است در آینده نزدیک تندیس آن در ورودی شهر احداث شود.
 
نایب رئیس شورای شهر گتاب با تاکید بر این نکته که بکارگیری متخصصان حرفه ای از ضروریات امروز در اداره امور شهرها است ادامه داد:مطابق با بیانات مقام معظم رهبری، شوراها؛ نهادی برگرفته از اسلام است که در راستای تحقق برخی اصول قانون اساسی با تقویت نقش مردم در ساختارهای تصمیم گیری برای حل عمل گرایانه مشکلات عینی و مشخص در شهر و روستا تشکیل شده است. بر این اساس برای ارائه عملکرد مطلوب و موفقیت شوراهای اسلامی ضرورت دارد تا اقدام های مهمی صورت گیرد.
 
وی در بخش دیگری از سخنانش به بیان مشکلاتی چون جاده مناسب، ورزشگاه، آسفالت و زیرساخت‌های شهری استاندارد اشاره وافزود : تردد خودرو‌ها و تریلی‌های بزرگ برای این صنایع، در کنار آلودگی‌های مختلف و آلایندگی‌ها جان مردم در خطر است و آسفالتی که برای منطقه شهری تعریف شده زیر بار تردد این تریلی‌ها و خودرو‌های سنگین از بین رفته است و مسئولان امر پاسخگو نیستند.
 
این مسئول ادامه داد:متاسفانه عوارض شهری از کشاورزانی گرفته می شود  که با دست های پینه بسته در زمین های کشاورزی کار می کنند؛ اما مالیات شهرک صنعتی و ایران خودرو را شهر بابل و گلوگاه دریافت می‌کنند و این اجحاف به مردم است و باید این مساله بررسی و چاره اندیشی شود.
 
نایب رییس شورای شهر گتاب در پایان سخنانش گفت: همچنان این شهر فاقد امکانات اولیه ای چون جمع آوری مکانیزه زباله است و زباله به صورت دستی و با کامیون جمع آوری می‌شود که امید داریم در آینده نزدیک این شهر بتواند جایگاه خوبی را در شهرستان کسب کند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه