logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

امیرعبداللهیان:

تا در مورد همه چیز توافق نشود نمی‌توان از رسیدن به توافق خوب و پایدار سخن گفت

تا در مورد همه چیز توافق نشود نمی‌توان از رسیدن به توافق خوب و پایدار سخن گفت
وزیر امور خارجه با بیان این‌که پس از دریافت نظرات آمریکا، در صورت حصول اطمینان از انتفاع اقتصادی ایران و رعایت خطوط قرمزمان، وارد مرحله جدیدی در وین خواهیم شد، تصریح کرد: تا در مورد همه چیز توافق نشود، نمی‌توان از رسیدن به توافق خوب و پایدار سخن گفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه سلطنت عمان امروز (پنجشنبه) ۲۷ مرداد ماه در مورد مهم‌ترین موضوعات در دستورکار دوجانبه و همچنین برخی مسائل مورد اهتمام مشترک در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی به صورت تلفنی گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

دو وزیر خارجه همچنین در این گفت‌وگو آخرین مباحث مطرح شده در خصوص مذاکرات وین را مورد ارزیابی قرار دادند.

امیرعبداللهیان در این گفت‌وگو، به نقش سازنده عمان در جریان مذاکرات برای لغو تحریم‌ها علیه ایران اشاره و از تلاش‌های این کشور برای نزدیک کردن دیدگاه‌های طرف‌های مختلف مذاکرات قدردانی کرد.

* آزادی هر چه سریع‌تر حاجی ایرانی بازداشت شده در عربستان

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با اشاره به بازداشت یکی از حجاج ایرانی در جریان مناسک حج امسال توسط پلیس عربستان سعودی، بر ضرورت آزادی هر چه سریع‌تر وی تأکید کرد.

وزیر امور خارجه عمان نیز در این گفت‌وگو خاطرنشان کرد: در چارچوب مناسبات دوستانه دو کشور، پیگیری لازم را برای آزادی این زائر ایرانی به عمل می‌آورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
, * آزادی هر چه سریع‌تر حاجی ایرانی بازداشت شده در عربستان,
,
,
,
,

چندی پیش نیز امیرعبداللهیان در گفت‌وگو با «فؤاد حسین» همتای عراقی ضمن پیگیری سرنوشت شهروند ایرانی بازداشت شده در ایام حج در عربستان، خواستار انتقال پیام برای آزادی او شد.

* امیدواری عمان به نتیجه رضایتبخش مذاکرات وین

بدر البوسعیدی ابراز امیدواری کرد که در همکاری مشترک همه طرف‌ها، شاهد نتیجه رضایتبخش مذاکرات وین باشیم.

امیرعبداللهیان با اشاره به حسن نیت و جدیت ایران در رسیدن به توافقی خوب و پایدار افزود: پس از دریافت نظرات آمریکا، در صورت حصول اطمینان از انتفاع اقتصادی ایران از توافق و رعایت شدن خطوط قرمزمان، وارد مرحله جدیدی در وین خواهیم شد.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: تا در مورد همه چیز توافق نشود نمی‌توانیم با قطعیت از رسیدن به توافق خوب و پایدار سخن بگوییم.

پنجشنبه ۱۳ مرداد ماه بعد از پیشنهادی که «جوزپ بورل» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اخیرا روی میز گذاشت، دور جدید مذاکرات رفع تحریم‌ها بعد از حدود پنج ماه وقفه‌ از ۲۰ اسفند ماه سال گذشته و بعد از دو روز مذاکره‌ای که در دوحه انجام شد، مجددا در وین از سر گرفته شد و بعد از پنج روز این مذاکرات پایان یافت و ابتکاراتی از سوی مورا مطرح و قرار شد در پایتخت‌ها در این خصوص تصمیم گیری شود.ساعات پایانی روز دوشنبه ۲۴ مرداد ماه پاسخ و ملاحظات ایران به ابتکارهای اخیر «انریکه مورا» معاون مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مذاکرات اخیر وین برای اتحادیه اروپا ارسال شد. قبل از آن هم حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه عنوان کرده بود که اگر آمریکا انعطاف لازم را داشته باشد در روزهای آینده به نقطه توافق می‌رسیم.

گفتنی است، وزرای خارجه ایران و عمان ۱۹ مرداد ماه نیز تلفنی گفت‌وگو کردند. وزیر امور خارجه عمان در آن گفت‌وگوی تلفنی به نقش سازنده ایران در مذاکرات رفع تحریم‌ها اشاره کرد و موفقیت مذاکرات را به نفع همه طرف‌ها خواند.

,
,
, * امیدواری عمان به نتیجه رضایتبخش مذاکرات وین,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه