به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حیدری در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: تردد کاروان های زیارتی اربعین از مرز خسروی همچنان ادامه دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیو,فرماندار قصرشیرین با بیان اینکه در حال رایزنی هستیم تا در طول سال هم زائران بتوانند از خسروی تردد داشته باشند، افزود: فعلاً تا پایان اربعین مرز خسروی باز است.
وی گفت: زائران هم بصورت انفرادی و هم بصورت کاروانی می توانند از مرز عبور کنند، محدودیتی تا به حال اعمال نشده است. و خروج نیز از همین مرز صورت می گیرد.
حیدری تصریح کرد: در قصرشیرین و مرز خسروی بیش از هزار و ۵۰ تخت هتلینگ، ۲۳ اقامتگاه مناسب، حسینیه ها، مساجد برای زائران مهیا شده است.
وی خاطر نشان کرد: طبق برنامه پیش بینی شده تا مرز ۱۰۰ هزار نفر در طول روز زائر خواهیم داشت همچنین مرز سومار به عنوان مرز پشتیبان برای زائرانی که با کامیون و خودرو شخصی تردد خواهند داشت مورد استفاده قرار می گیرد.
فرماندار قصرشیرین با بیان اینکه در حال رایزنی هستیم تا در طول سال هم زائران بتوانند از خسروی تردد داشته باشند، افزود: فعلاً تا پایان اربعین مرز خسروی باز است.
,وی گفت: زائران هم بصورت انفرادی و هم بصورت کاروانی می توانند از مرز عبور کنند، محدودیتی تا به حال اعمال نشده است. و خروج نیز از همین مرز صورت می گیرد.
,حیدری تصریح کرد: در قصرشیرین و مرز خسروی بیش از هزار و ۵۰ تخت هتلینگ، ۲۳ اقامتگاه مناسب، حسینیه ها، مساجد برای زائران مهیا شده است.
,وی خاطر نشان کرد: طبق برنامه پیش بینی شده تا مرز ۱۰۰ هزار نفر در طول روز زائر خواهیم داشت همچنین مرز سومار به عنوان مرز پشتیبان برای زائرانی که با کامیون و خودرو شخصی تردد خواهند داشت مورد استفاده قرار می گیرد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه