logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

فرمانده انتظامی استان اصفهان:

رفع نقاط حادثه خیز در مسیرهای حرکت زوار اربعین به سمت مرزها

رفع نقاط حادثه خیز در مسیرهای حرکت زوار اربعین به سمت مرزها
فرمانده انتظامی استان اصفهان با توصیه به زائران حسینی برای خودداری از دریافت موارد مشکوک، از خدمت رسانی رایگان به موکب ها خبر داد و گفت: برای کنترل وضعیت فنی خودروهای حاضر در موکب ها، فرماندهی انتظامی استان به صورت رایگان خدمت رسانی می کند تا با انجام معاینه فنی خودروها، موکب ها در طول سفر دچار مشکل نشوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ سردار میرحیدری پیش از ظهر امروز در همایش موکب داران و مسئولان کمیته های ستاد اربعین استان اصفهان با بیان اینکه این همایش عظیم بالندگی جهان تشیع را نشان می دهد، اظهار کرد: فرماندهی انتظامی استان در جهت افزایش سطح امنیت زوار استان آمادگی خود را اعلام کرده و ما تمهیدات لازم را در نظر گرفته ایم و برای رفع نقاط حادثه خیز و اشکالات هندسی مذاکرات با همکاران در حوزه راه داشته ایم تا اجرای این برنامه هزینه ای برای زائران و موکب داران نداشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به ضرورت آموزش رانندگان و افرادی که در پذیرایی از زوار نقش دارند، گفت: برای کنترل وضعیت فنی خودروهای حاضر در موکب ها، فرماندهی انتظامی استان به صورت رایگان خدمت رسانی می کند تا با انجام معاینه فنی خودروها، موکب ها در طول سفر دچار مشکل نشوند.

,

وی ادامه داد: هر موکبی که درخواست کند یکی از عزیزان بازنشسته به عنوان رابط هم در داخل کشور و هم در کشور عراق تا پایان ماموریت کمک حال برای موکب داران با توجه به دانشی که دارند باشند.

,

میرحیدری از موکب داران خواست با مسائل و موارد مشکوک سطحی برخورد نکنند و به گوش عزیزان ما برسانند و از دریافت موارد مشکوک و کمک های ناآشنا به ویژه در حوزه تروریست بیولوژیک خودداری کنند.

,

وی در پایان گفت: در پایانه های مرزی و سطح استان پیش بینی های لازم برای عبور و مرور ایمن عزیزان در نظر گرفته شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه