اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دانا گزارش می‌دهد؛

عصبانیت سایت نزدیک به روحانی و لاریجانی از حضور آیت الله رئیسی در کنار مردم! / توهین آشکار خبرآنلاین به ملت ایران: مردم ایران شایسته دیدار با فرستاده های رئیس جمهور هستند نه خود رئیس جمهور!

عصبانیت سایت نزدیک به روحانی و لاریجانی از حضور آیت الله رئیسی در کنار مردم! / توهین آشکار خبرآنلاین به ملت ایران: مردم ایران شایسته دیدار با فرستاده های رئیس جمهور هستند نه خود رئیس جمهور!
خبر آنلاین که نزدیک ترین رسانه به حسن روحانی و لاریجانی است، در آغاز هفته دولت مشخصا عصبانیت خود از حضور میدانی رئیس جمهور در کنار مردم را نشان داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خبر آنلاین که نزدیک ترین رسانه به حسن روحانی و لاریجانی است، در آغاز هفته دولت مشخصا عصبانیت خود از حضور میدانی رئیس جمهور  در کنار مردم را نشان داده و مردم ایران را تنها لایق دیدار با فرستاده رئیس جمهور ها دانسته نه شخص رئیس جمهور!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
خبر آنلاین به همین دلیل هاشمی خاتمی و روحانی را بهتر از  آقای رئیسی توصیف کرده است و با کنایه به دیدارهای مردمی رئیسی با اقشار مختلف نوشته: او طوری رفتار می کند که انگار فرستاده رییس جمهور است نه شخص رئیس جمهور!
,
 
,
 گرچه در میدان بودن رئیسی باعث می شود مدیریت ملاقات ممنوع و در قرنطینه دولت و مجلس قبلی در نگاه مردم به چالش کشیده شود و از این منظر عصبانیت تریبون نزدیک لاریجانی و روحانی به عنوان نمادهای مدیریت در بستر، قابل درک است اما این دلیل خوبی برای استفاده از ادبیات توهین آمیز به رئیس جمهور توسط یک رسانه نیست و به نظر می رسد یک عمل مجرمانه و خلاف قانون اتفاق افتاده باشد.
,
 
,
ابراهیم رئیسی از مبارزات انتخاباتی تا کنون پاسخی به اهانت ها و رفتارهای تند جریان منتسب به دولت گذشته نداده و تاکید کرده که پرداخت به حواشی تمرکز دولت برای حل مشکلات تلنبار شده در یک دهه اخیر را بر هم می زند.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه