اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

از کمک داورهای لیگ راضی نیستم

افشاریان: VAR حلقه گمشده داوری ایران است/ تاریخ به کارگیری ویدئوچک را نمی توانم اعلام کنم

افشاریان: VAR حلقه گمشده داوری ایران است/ تاریخ به کارگیری ویدئوچک را نمی توانم اعلام کنم
رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: ویدئو چک لازمه یک سری زیرساخت ها است که با فراهم کردن آن می توانیم حلقه گمشده داوری فوتبال ایران را به سر منزل مقصود برسانیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خداداد افشاریان پس از بازی هوادار و صنعت نفت آبادان در خصوص وضعیت VAR در فوتبال ایران اظهار داشت: خدارا شکر نامه وزارت وزرش به دست ما رسیده است و شرکت مورد نظر ما را نیز تأیید کرده اند و در آینده نزدیک با نامه نگاری هایی که با فیفا خواهیم داشت پای قرارداد با این شرکت خواهیم رفت. باتوجه به این که سیستم های شرکت مورد نظر هم در ایران وجود دارد در هفته هایی که لیگ تعطیل است کار آموزش داوران را آغاز خواهیم کرد. ما یک مدرس VAR در ایران داریم و یک مدرس هم باید از فیفا بیاوریم تا در روزهای فیفا دی کار آموزش داوران را شروع کنیم و کم کم در اوایل و یا اواخر نیم فصل دوم این تکنولوژی را در ورزشگاه ها به مرحله اجرا برسانیم. ویدئو چک لازمه یک سری زیرساخت ها است که با فراهم کردن لازمه ها می توانیم حلقه گمشده داوری فوتبال ایران را به سر منزل مقصود برسانیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال در خصوص زمان به کارگیری VAR گفت: وقت و تاریخ به کارگیری ویدئو چک را نمی توانم اعلام کنم اما آن چیزی که مهم است شروع این مسئله مهم در فوتبال ایران است که امیدواریم در ادامه کار ها به خوبی پیش برود تا بتوانیم به خوبی مورد استفاده قرار دهیم.
,
 
,
وی همچنین درباره شرکتی که قرار است VAR را به ایران بدهد افزود: چون با شرکت مقابل قرارداد امضا نکرده ایم اجازه بدهید من در این باره چیزی را اعلام نکنم چرا که چیزی قطعی نشده است، اما این را بگویم که شرکت هایی که لایسنس دارند ایرانی نیستند، شاید نماینده ایرانی داشته باشند اما اصل این شرکت ها که با فیفا طرف قرارداد هستند  ایرانی نیستند.
,
 
,
افشاریان در پاسخ به سوال در خصوص هزینه VAR عنوان کرد: هزینه ویدئو چک با فدراسیون نیست و طرف قرارداد باشگاه ها هستند به همین دلیل هنوز ریز هزینه های این سیستم مشخص نیست. ویدئو چک تا به امروز به خاطر پول نبوده که به ایران نیامده بلکه به خاطر زیر ساخت هایی است که فراهم نبود. ما فقط منتظر قرارداد هستیم و هیچ کس به خاط ویدئو چک از نظر مالی ضرر نخواهد کرد. شک نکنید با همت باشگاه ها و فدراسیون این اتفاق به خوب بر در فوتبال ایران رقم خواهد خورد.
,
 
,
وی با اشاره به نبودن برخی داوران در لیگ و نظرش در خصوص داوران در 3 هفته اول لیگ برتر اظهار کرد: امسال تست داوران را خیلی نرمال گرفتیم و خیلی پیچیده نکردیم اما خودمان هم ناراحت هستیم که بعضی از داوران را نمی توانیم داشته باشیم. با همین داورهای که در اختیار داریم پیش خواهیم رفت و هرجایی که لازم باشد از داورانی که از قصاوت دور هستند به ما کمک خواهند کرد. من چیزی را که باید بگویم این است که من از کمک داوران به هیچ وجه راصی نیستم و انتظار داشتم بهتر از این ها عمل کنند. در 3 هفته اول لیگ اتفاق هایی افتاده است که کمک داور ها نقش بسیار زیادی را داشتند. باز هم همه این نقص ها به من برمی‌گردد و امیدوارم در ادامه این موضوع را بهبود ببخشیم.
,
 
,
رئیس کمیته داوران در خصوص انتخابات فدراسیون فوتبال خاطر نشان کرد: امیدوارم فرد شایسته را انتخاب کنند، اعصاب مجمع فوتبالی و باهوش هستند و مطمئن هستم که انتخاب خوبی را خواهند داشت.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه