اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری مطرح کرد؛

رشد قابل توجه اعتبارات فصل فرهنگ و هنر در چهارمحال و بختیاری/ ۳۱۲ میلیارد تومان به این حوزه اختصاص یافت

رشد قابل توجه اعتبارات فصل فرهنگ و هنر در چهارمحال و بختیاری/ ۳۱۲ میلیارد تومان به این حوزه اختصاص یافت
علی شهریارپور گفت: در توزیع اعتباراتی که به چهارمحال و بختیاری اختصاص پیدا کرده است دو فصل از اهمیت و اولویت ویژه برخوردار بود، فصل دین و مذهب و فصل فرهنگ و هنر، اعتبارات فصل فرهنگ و هنر از ۴۲ میلیارد تومان در سال ۹۹ به ۷۷ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ و ۳۱۲ میلیارد تومان در سال جاری افزایش پیدا کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی شهریارپور رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای استان از یک هزار و 500 میلیارد تومان در سال 99 به 2 هزار و 600 میلیارد تومان در سال 1400 و 3 هزار و 100 میلیارد تومان بدون مصوبات سفر ریاست جمهور به استان در سال جاری رسید.
 
وی افزود: اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای چهارمحال و بختیاری با احتساب مصوبات سفر ریاست جمهور 15 هزار و 600 میلیارد تومان افزایش داشت که رشد بی‌سابقه دارد و می‌تواند بسیاری از مسائل، مشکلات و تنگناهای مربوط به پروژه‌ها را حل کند.
 
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در حال حاضر حدود 700 پروژه نیمه تمام در استان وجود دارد که منابع مالی مورد نیاز آن‌ها بالای 12 هزار میلیارد تومان است و قطعا طرح‌های مربوط به فرهنگ و مذهب نیز از این مقوله مستثنی نیست.
 
شهریارپور عنوان کرد: در توزیع اعتباراتی که به چهارمحال و بختیاری اختصاص پیدا کرده است دو فصل از اهمیت و اولویت ویژه برخوردار بود، فصل دین و مذهب و فصل فرهنگ و هنر، اعتبارات فصل فرهنگ و هنر از 42 میلیارد تومان در سال 99 به 77 میلیارد تومان در سال 1400 و 312 میلیارد تومان در سال جاری افزایش پیدا کرد.
 
وی خاطرنشان کرد: در فصل دین و مذهب که مربوط به مباحث مختلف ساخت مساجد، بقاع امام‌زادگان، تعمیر و تجهیز دفاتر ائمه جمعه، کمک به ساخت، تعمیر و تجعیز مدارس و حوزه‌های علمیه و... است، اعتبارات بسیار خوبی منظور شده است و اعتبارات این استان از 9 میلیارد و 300 میلیون تومان در سال 99 به 26 میلیارد تومان در سال گذشته و 98 میلیارد تومان در سال جاری افزایش پیدا کرده است.
 
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در کنار افزایش اعتبارات، تخصیص اعتبارات مطرح می‌شود، این تخصیص برای فصل دین و مذهب به بالای 60 درصد در سال جاری افزایش پیدا کرده است، امسال هم امید می‌رود که تخصیص بسیار بالایی را در اعتبارات استان داشته باشیم.
 
شهریارپور بیان کرد: 10 پروژه نیمه تمام در بحث حوزه‌های علمیه در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، این موارد شامل پنج طرح مربوط به حوزه‌های علمیه خواهران، چهار پروژه مربوط به برادران و یک مرکز خدمات حوزه‌های علمیه هستند که برای تکمیل آن‌ها منابع مورد نیاز قابل توجهی لازم است.
 
وی تاکید کرد: اعتبارات خوبی در سال‌های اخیر به حوزه‌های علمیه اختصاص پیدا کرده است و این اعتبارات از 5 میلیارد و 500 میلیون تومان در سال 99 به حدود 12 هزار میلیارد تومان در سال گذشته رسیده و امسال نیز به 56 میلیارد تومان از منابع مختلف افزایش پیدا کرده است.
 
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: حدود 89 میلیارد تومان برای تکمیل 10 پروژه نیمه تمام در بحث حوزه‌های علمیه مورد نیاز است و کل اعتباری که برای این بخش منظور شده است 98 میلیارد تومان است.
 
شهریارپور افزود: غیر از ردیف‌های استانی سه ردیف ملی نیز برای تامین اعتبارات حوزه‌های علمیه وجود دارد که شامل ردیف مربوط به حوزه علمیه خواهران، برادران و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه هستند، اعتبارات خوبی برای این ردیف‌ها درنظر گرفته شده است که در اختیار حوزه‌های علمیه قرار می‌گیرد.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز؛ ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه