اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اتحادیه اروپا بانک جدیدی را ایجاد می‌کند

اتحادیه اروپا بانک جدیدی را ایجاد می‌کند
خبرگزاری فرانسه به نقل از فون درلاین نوشت: «اتحادیه اروپا بانک جدیدی برای تشویق سرمایه‌گذاری در سوخت هیدروژن ایجاد می‌کند.»
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «اورزولا فون درلاین» رئیس کمیسیون اروپا امروز (چهارشنبه) گفت در نظر دارد طرحی ارائه دهد که با بحران کنونی انرژی در کشور‌های اروپایی که به دلیل تحریم‌های همین کشور‌ها علیه روسیه به وجود آمده، مقابله کند.

به گزارش رویترز، فون درلاین اعلام کرد: «اتحادیه اروپا تدابیری را برای محدود کردن درآمد‌های تولیدکنندگان برق ارزان قیمت و وادار کردن شرکت‌های سوخت فسیلی در به اشتراک گذاشتن سود حاصل از افزایش قیمت انرژی پیشنهاد خواهد کرد.»

فون درلاین در سخنرانی خود در پارلمان اروپا در استراسبورگ گفت: «در این دوران دریافت درآمد‌ها و سود‌های بی سابقه از جنگ به پشتوانه مصرف کنندگان اشتباه است. سود باید به اشتراک گذاشته شود و به کسانی که بیشتر به آن نیاز دارند، برسد.»

او همچنین گفت که این اتحادیه در حال بحث در مورد سقف قیمت انرژی و تلاش برای ایجاد «یک معیار درست‌تر» است که به نسبت بهتر باشد.

از طرفی خبرگزاری فرانسه هم به نقل از فون درلاین نوشت: «اتحادیه اروپا بانک جدیدی برای تشویق سرمایه‌گذاری در سوخت هیدروژن ایجاد می‌کند.»

پیش از این اتحادیه اروپا که خود درگیر کمبود انرژی و افزایش قیمت در این زمینه است، بر تحریم‌های بیشتر علیه روسیه باز پافشاری کرده و خواستار کاهش وابستگی به انرژی روسیه شده بود.

به طور مثال، هفته گذشته «پائولو جنتیلونی» کمیسر اقتصادی اتحادیه اروپا با اشاره به احتمال قطع کامل گاز روسیه مدعی شد: «ما به خوبی آماده‌ایم تا در برابر استفاده افراطی و سیاسی روسیه از گاز به عنوان حربه سیاسی با قطع کامل جریان آن مقابله کنیم.»

فون درلاین پیش از آن مدعی شده بود که زمان آن فرا رسیده تا سقفی بر قیمت گاز وارداتی از طریق خط لوله‌های روسیه اعمال شود.

در همین راستا، هفته جاری «یوناس گار استوره» نخست‌وزیر نروژ پس از تماس تلفنی با فون درلاین نسبت به هرگونه تعیین سقف قیمت گاز روسیه ابراز تردید کرد و گفت: «ما با دید باز وارد مذاکرات می‌شویم، اما نسبت به حداکثر قیمت گاز طبیعی تردید داریم و تعیین سقف برای بهای گاز طبیعی روسیه، مشکل اصلی کمبود انرژی در اروپا را حل نخواهد کرد.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه