اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران خبر داد؛

کاهش ۸۵درصدی حریق در میانکاله/ موافق گردشگری در محدوده مستثنیات شبه جزیره هستیم

کاهش ۸۵درصدی حریق در میانکاله/ موافق گردشگری در محدوده مستثنیات شبه جزیره هستیم
عطاءالله کاویان از کاهش ۸۵درصدی حریق در میانکاله به نسبت مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: تنها در سال گذشته ۴۰ فقره آتش‌سوزی در جزیره میانکاله اتفاق افتاد که بالغ بر ۴۰۰ هکتار از میانکاله را در بر می‌گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عطاءالله کاویان در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ در پاسخ به میزان حریق میانکاله در نیمه نخست امسال، اظهار کرد: ما امسال با تغییر شیوه‌های مدیریتی موفق شدیم تا دفعات و میزان وسعت حریق در جزیره میانکاله را به میزان چشمگیری کاهش دهیم.

وی افزود: طی سال‌جاری با اقدامات انجام شده و تلاش همکارانم در محیط زیست موفق به کاهش حدود ۸۵درصدی حریق در میانکاله به نسبت مدت مشابه سال گذشته شدیم.

مدیرکل سازمان محیط زیست مازندران، با اشاره به وقوع آتش‌سوزی‌های سریالی و متعدد طی دو سال اخیر، خاطرنشان کرد: تنها در سال گذشته بالغ بر ۴۰ فقره آتش‌سوزی در جزیره میانکاله اتفاق افتاد که بالغ بر ۴۰۰ هکتار از میانکاله را در بر می‌گرفت.

این مسئول ادامه داد: در حالی در مدت مشابه سال قبل، ۳۰ فقره آتش سوزی در میانکاله رخ داده بود که خوشبختانه از ابتدای امسال تا به امروز، ۷ فقره آتش سوزی صورت گرفت.

کاویان بیان کرد: در مجموع این ۷ فقره آتش‌سوزی ۶۰ هکتار از شبه جزیره دچار حریق شد که جز یک مورد از حریق در بخش انارستان شبه جزیره، مابقی عمدتا در محدوده نوار ساحلی و پوشش سازیل بوده است که خوشبختانه قابل احیا است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا موافق موضوع گردشگری در میانکاله هستید یا خیر، عنوان کرد: ما به شدت مخالف انجام گردشگری در میانکاله در عرصه‌ها و اراضی ملی هستیم، اما در میانکاله دارای مستثنیاتی هستیم که اراضی اشخاص است که موافق گردشگری در این بخش هستیم.

مدیرکل سازمان محیط زیست مازندران، تصریح کرد: ما معتقدیم گردشگری در میانکاله در این محدوده آن هم با واگذاری به بخش خصوصی و مشارکتی بلا مانع است که می‌بایست در قالب یک کتابچه طرحی که مدنظر ما است و با استفاده از امکانات مشخصی که صرفا بتوانند گردشگران یک گشت و پایشی در مجموعه تالاب داشته باشند، اتفاق بیفتد.

این مسئول تاکید کرد: در میانکاله نزدیک به ۱۰۰ هکتار زمین مستثنیات داریم که متعلق به اشخاص است و ما در محدوده این اراضی اشخاص و آن هم در ۵ کیلومتر اول ضلع غربی میانکاله به شرط یک طرح و برنامه مناسب، موافق با موضوع گردشگری هستیم.

کاویان اعلام کرد: تا به این لحظه هیچ مصوبه‌ای در این خصوص نداریم و پیگیر هستیم که اگر در واقع نقشه جانمایی و زوم‌بندی در میانکاله اصلاح شود، می‌توان در ۵ کیلومتر اول با هدف مدیریت مشارکتی بحث گردشگری حفاظتی را در مستثنیات اشخاص، راه اندازی کرد.

وی متذکر شد: قطعا تحقق این امر، زمان می‌برد و باید در گام نخست نقشه میانکاله اصلاح شود و در ادامه طرح و برنامه مناسبی از سوی علاقمندان ارائه شود و در ادامه روال کار تا به انتها پیش رود تا در نهایت گردشگری حفاظتی در میانکاله به راه بیفتد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه