اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دیدار داورزنی و کیاتیپونگ در آرنهم/ هم رئیس فدراسیون والیبال تایلند عذرخواهی کرد، هم دبیرکل کنفدراسیون آسیا

دیدار داورزنی و کیاتیپونگ در آرنهم/ هم رئیس فدراسیون والیبال تایلند عذرخواهی کرد، هم دبیرکل کنفدراسیون آسیا
رئیس فدراسیون والیبال ایران در شهر آرنهم هلند با دبیرکل کفندراسیون والیبال آسیا دیدار و گفت‌وگو کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، سی‌و‌هشتمین کنگره فدراسیون جهانی والیبال همزمان با مرحله مقدماتی مسابقات قهرمانی زنان جهان در شهر آرنهم هلند از ۲۲ تا ۲۵ سپتامبر (۳۱ شهریور تا ۳ مهر) برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
با دعوت فدراسیون جهانی والیبال، محمدرضا داورزنی به عنوان عضو هیات رئیسه FIVB بامداد دوشنبه (۲۸ شهریورماه) عازم هلند شد تا پس از شرکت در جلسه هیأت رئیسه کنفدراسیون والیبال آسیا که در حاشیه این کنگره برگزار می‌شود، ضمن دیدار با مقامات و مسئولین فدراسیون جهانی والیبال در این کنگره سه روزه شرکت کند.
,
 
,
محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال شب گذشته (سه‌شب شب ۲۹ شهریور) با کیاتیپونگ دبیرکل کنفدراسیون والیبال آسیا دیدار و گفت ‌وگو کرد.
,
 
,
ممانعت از حضور تیم‌های ملی والیبال ساحلی ایران در تور سامیلا یکی از محورهای این نشست صمیمانه بود و دبیرکل کنفدراسیون والیبال آسیا ضمن عذرخواهی از مشکلات به‌وجود آمده، امکان مسابقه تیم‌های ایرانی را به دلیل اعتراض تیم‌های حاضر غیر ممکن دانست.
,
 
,
کیاتیپونگ تأکید کرد: تمامی هزینه‌های اعزام تیم‌های ایران و اقامت یک هفته ای در تایلند برای برگزاری اردوی آماده سازی و چند دیدار تدارکاتی را فدراسیون تایلند برعهده گرفته است.
,
 
,
گفتنی است پیش از دبیرکل کنفدراسیون والیبال آسیا، کریتسادا پاناسری عضو و مسئول هماهنگی کمیته ساحلی کنفدراسیون آسیا و رئیس کمیته فنی تور سامیلا و همچنین سامپورن چایبانگیانگ رئیس فدراسیون والیبال تایلند با ارسال نامه‌ای جداگانه به محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال ایران به صورت رسمی از مشکلات ایجاد شده برای تیم‌های ملی والیبال ساحلی ایران برای حضور در تور آزاد سامیلا عذرخواهی کرده بودند.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه