اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کولیوند:

داوطلبان هلال احمر شناسنامه دار شوند

داوطلبان هلال احمر شناسنامه دار شوند
رئیس جمعیت هلال احمرگفت: داوطلبان ما باید شناسنامه دار شوند و مهارت‌ها و تخصص آنها باید کاملاً مشخص شود. از بین داوطلبان باید گروه داوطلبان فعال نیز شناسایی شوند تا در مواقع بحران بتوان از متخصصان استفاده کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیرحسین کولیوند، در جلسه شورای معاونین جمعیت هلال احمر افزود: امروز ضرورت دارد تا پیشنهادات مردم برای بالا بردن کیفیت خدمات رسانی در پیاده روی اربعین حسینی جمع آوری شود. در بحث آموزش باید امداد رسانی و کمک‌های اولیه برای رانندگان حمل و نقل عمومی نظیر کامیون و اتوبوس، دانش آموزان مدارس، دانشگاه‌ها و دهیاران جدی گرفته شود. به عبارتی باید بحث آموزش کمک‌های اولیه به همه مردم جدی تر دنبال شود.

وی افزود: مدل مدیریت داوطلبان هلال احمر ما الگویی موفق در دنیا است و به همین دلیل باید اقدام به جذب حداکثری داوطلبان هلال احمر در کشور کرد. داوطلبان ما باید شناسنامه دار شوند و مهارت‌ها و تخصص آنها باید کاملاً مشخص شود. از بین داوطلبان باید گروه داوطلبان فعال نیز شناسایی شوند تا در مواقع بحران بتوان از متخصصان استفاده کرد.

کولیوند ادامه داد: رئیس جمهوری روز گذشته از خدمات هلال احمر در اربعین حسینی قدردانی کردند. علاوه بر این وزیر بهداشت بر هم افزایی با مقامات عراقی تاکید کرد. به دلیل این موفقیت باید گزارش کاملی به صورت مقاله از عملیات اربعین آماده شود و به صلیب سرخ تحویل داده شود زیرا ما هیچ تجمع انبوهی به بزرگی اربعین حسینی نداریم و صلیب سرخ باید در جریان این اقدام هلال احمر ایران قرار بگیرد.

وی افزود: ما باید جمعیت‌های ملی دیگر هلال احمر را مثل افغانستان، پاکستان، اروپا و آفریقا را در عملیات سال بعد درگیر کنیم تا فرهنگ تشیع و اربعین حسینی اشاعه پیدا کند.

رئیس جمعیت هلال احمر، بر لزوم راه اندازی کمپین جمع آوری داروهای مازاد خانه‌ها تاکید کرد و گفت: می‌توانیم این داروها را در اختیار افراد نیازمند قرار دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه