logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در گفت و گو با کارشناس مذهبی:

آغاز امامت امام زمان (عج) آغاز روشنایی بر جهان اسلام است

آغاز امامت امام زمان (عج) آغاز روشنایی بر جهان اسلام است
حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا اصغری حسامیه گفت: با شهادت امام حسن عسکری (ع)، حضرت مهدی (عج) عهده دار منصب امامت شیعیان شد و بدون شک آغاز امامت امام زمان (عج) آغاز روشنایی بر جهان اسلام است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین علیرضا اصغری حسامیه، کارشناس مذهبی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: سالروز آغاز امامت حضرت ولی عصر(عج) در حقیقت امتداد غدیر، بلکه خود غدیری دیگر است و باید در چنین روزی با امام زمان(عج) بر اساس مفاد روایات و دعا‌ها به‌ویژه دعای «عهد» پیمانی دوباره بست.

وی افزود: امام حسن عسکری (ع) در سال ۲۳۲ به دنیا آمدند و در سال ۲۶۰ به شهادت رسیدند و علت شهادت ایشان سمی بود که معتمد عباسی از خلفای بنی عباس به خورد ایشان داد و مسموم شد، مدت امامت ایشان ۴ سال بود و در ۸ ربیع الاول ۲۶۰ هم زمان با شهادت امام حسن عسکری امامت امام زمان (عج) آغاز شد.

کارشناس مذهبی اذعان کرد: معرفت، محبت، ولایت و اطاعت برخی از اصول این پیمان نسبت به امام زمان (عج) است.

وی با بیان اینکه ضرورت دارد نسل نوجوان و جوان جامعه را به سمت مهدویت سوق دهند و تلاش خود را برای معرفی امام مهدی‌موعود(عج) به جهانیان به‌کار گیرند، گفت: بر ما نیز لازم است تا برنامه‌های بلندمدت، میان‌مدت و کوتاه مدت در زمینه معرفی مهدویت و عاشورا تدوین کنیم و برای اقشار مختلف مردم اعم ‌از کودکان، دانش‌آموزان، دانشجویان، کارکنان دستگاه‌های اجرایی، روستائیان و عشایر بسته‌های فرهنگی مهدویت تعریف کنیم.

این کارشناس با اشاره به شرایط حاکم بر جامعه عصر امام ادامه داد: دوران امامت امام حسن عسکری (ع) روزگار حساسی بود، حاکمان مستبد عباسی به خوبی آگاهی داشتند که مردم در انتظار امامی هستند که از آن با عنوان قائم و منجی یاد می‌شود.

وی افزود: یکی از بزرگترین مسئولیت‌های امام حسن عسکری (ع) را معرفی فرزند خویش به عنوان امام و مقتدای مردم و زمینه سازی برای غیبتش دانست و برای ایفای نقش به شیوه‌های گوناگون توسل جسته، امامت و غیبت حضرت ولی عصر (ع) را برای مشتاقان ولایت اهل بیت (ع) تبیین و تشریح کردند.

حجت الاسلام اصغری حسامیه خاطرنشان کرد: از جمله اقدامات مهم امام حسن عسکری (ع)، در زمینه سازی غیبت امام زمان (ع)، طرح پیشاپیش مساله غیبت بود، ایشان در مواردی غیبت فرزندشان را که جانشین پس از خودشان محسوب می‌شد خبر دادند و اینگونه مردم و جامعه را برای پذیرش غیبت آماده کردند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه