اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

احتمال سهمیه بندی انرژی در انگلستان/ بحران انرژی در اروپا هر روز بیشتر می‌شود

احتمال سهمیه بندی انرژی در انگلستان/ بحران انرژی در اروپا هر روز بیشتر می‌شود
در اسناد دولت انگلیس که فرازهایی از آن در رسانه‌های این کشور منتشر شده پیش بینی شده است که در صورت کمبود گاز و شرایط بد جوی، ممکن است برق در ماه ژانویه به مدت چهار روز قطع شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مقامات دولت «لیز تراس» و شرکت‌های توزیع کننده انرژی درصدد راه‌اندازی تبلیغاتی هستند که مردم این کشور را به کاهش مصرف انرژی تشویق کند. در این تبلیغات از خانواده‌ها خواسته خواهد شد که در مصرف برق صرفه جویی کنند.

شبکه ملی برق انگلیس قرار است امروز (پنجشنبه) برنامه نهایی خاموشی‌ها در زمستان را ارائه کند. مقامات دولت انگلیس در اظهارنظرهای عمومی ادعا کرده‌اند که این کشور با توجه به منابعی که از قبل پیش‌بینی کرده است، برای هرگونه احتمالی در زمستان آمادگی دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاهش مصرف انرژی, مصرف برق,
,
,

احتمال سهمیه بندی انرژی در انگلستان

,

نخست وزیر انگلیس هم ماه گذشته احتمال سهمیه بندی انرژی در این کشور را در جریان مبارزات انتخاباتی رد کرد. این درحالیست که صادرات گاز روسیه به اروپا در هفته‌های اخیر به میزان قابل توجهی کاهش یافته و کارشناسان احتمال قطعی برق و گاز را در فصل زمستان حتمی می‌دانند.

گفته می‌شود که مقامات انگلیس و شرکت‌های توزیع کننده انرژی درباره استفاده از هشدار پیامکی، تماس تلفنی و ایمیلی برای تماس با خانوارها در مورد کاهش مصرف برق بحث کرده‌اند. این سیستم معمولاً برای اطلاع رسانی به مصرف کنندگان در هنگام قطعی برق استفاده می‌شود؛ اما دولت قصد دارد تا از این طریق توصیه‌هایی را در مورد نحوه صرفه‌جویی انرژی ارسال کند.

در اسناد دولت انگلیس که فرازهایی از آن در رسانه‌های این کشور منتشر شده پیش بینی شده است که در صورت کمبود گاز و شرایط بد جوی، ممکن است که برق در ماه ژانویه به مدت چهار روز قطع شود. این درحالیست که نهاد ناظر بر عملکرد شرکت‌های توزیع کننده برق و گاز در این کشور (آفجم) نیز نسبت به خطر جدی کمبود گاز در فصل زمستان هشدار داده است.

این هشدار که هفته پیش در نامه‌ای از سوی آفجم اعلام و برای نخستین بار توسط روزنامه تایمز فاش شد، از احتمال اعلام وضعیت اضطراری تامین گاز خبر می‌دهد. این وضعیت زمانی اعلام می‌شود که شرکت‌های توزیع‌کننده نتوانند حامل‌های انرژی را به صورت ایمن منتقل کنند.

آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) هم به تازگی نسبت به "خطرات بی‌سابقه" برای کمبود ذخایر انرژی هشدار داده و گفته است که سرمای طولانی مدت منابع انرژی را در معرض خطر قرار می‌دهد.

گزارش فصلی این سازمان نشان می‌دهد که کشورهای اتحادیه اروپا در صورت قطع کامل واردات انرژی از روسیه، باید استفاده از انرژی را در طول ماه‌های زمستان تا ۱۳ درصد کاهش دهند.

,
,
,
,
, کمبود گاز, کمبود گاز در فصل زمستان,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه