logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

آیت‌الله رئیسی در جلسه هیئت دولت:

جهاد تبیین و آگاهی‌بخشی از ماموریت‌های مهم امروز دغدغه‌مندان و دوست‌داران کشور و نظام اسلامی است

جهاد تبیین و آگاهی‌بخشی از ماموریت‌های مهم امروز دغدغه‌مندان و دوست‌داران کشور و نظام اسلامی است
رئیس جمهور با اشاره به پیشرفت‌های اقتصادی اخیر کشورمان اظهار داشت: دشمن از کار و تلاش مستمر در جهت تحقق پیشرفت‌های کشور لطمه خورده و می‌خواهد در این مسیر اخلال و وقفه ایجاد کند و باید با کار مضاعف و گره‌گشایی از کار مردم، دشمن را مایوس و مردم را روز به روز امیدوارتر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز یکشنبه در جلسه هیئت دولت با اشاره به رخدادهای روزهای اخیر کشور، بصیرت و قدرت تحلیل موجود در مردم را عاملی مهم برای شناخت حق و ایستادگی در راه آن برشمرد.

آیت الله رئیسی با دقیق و همه‌جانبه دانستن تحلیل و تبیین رهبر معظم انقلاب از رویدادهای اخیر و ریشه‌های آن به چند نکته مهم در این زمینه اشاره کرد.

رئیس جمهور با تشریح ابعاد مختلف حوادث اخیر، متولیان امنیت جامعه را مکلف کرد با کمک مردم و دقت و هوشیاری، مجال اخلال در نظم جامعه و زندگی مردم را از اخلالگران سلب کرده و همه توان خود را برای حفظ امنیت و آرامش کشور و ایجاد فضای مناسب برای کار، تلاش و زندگی روزمره شهروندان به کار گیرند.

آیت الله رئیسی جهاد تبیین و آگاهی‌بخشی را دیگر ماموریت مهم امروز دغدغه‌مندان و دوست‌داران کشور و نظام اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: دشمن به دنبال آن است که با جنگ روانی و شایعه‌افکنی اذهان عمومی را مشوش کرده و در جامعه هراس و یاس ایجاد کند.

رئیس جمهور بر همین اساس به صاحبان تریبون و فعالان عرصه رسانه و فضای مجازی تاکید کرد همه تلاش خود را برای تبیین واقعیت‌ها و روایت‌گری دقیق درباره ابعاد و پشت پرده آشوبگری‌ها و اغتشاشات اخیر به کار گیرند تا دشمن نتواند با روایت‌های مغشوش، واقعیت را تحریف کند.

آیت‌الله رئیسی با تاکید بر اینکه دفاع از حقوق انسان‌ها در ذات و بنیان جمهوری اسلامی قرار دارد، گفت: در هر حادثه‌ای باید پیگیری لازم انجام گیرد تا احدی مورد ظلم واقع نشود، اما نباید مسائل فرعی به جای مسائل اصلی بنشینند و اصل به حاشیه برود.

رئیس جمهور توجه به تولید محتوای دقیق و متکی بر واقعیات در عرصه رسانه و فضای مجازی را برای ارائه روایت درست و واقعی از رویدادهای کشور مهم دانست و افزود: ضرورت دارد در حوزه دیپلماسی نیز وزارت امور خارجه، سفارتخانه‌ها، رایزنان فرهنگی و دوست‌داران انقلاب اسلامی با اطلاع‌رسانی و تبیین صحیح مسائل، فضای غبارآلودی را که دشمن ایجاد کرده است، شفاف کنند.

آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به پیشرفت‌های اقتصادی اخیر کشورمان اظهار داشت: دشمن از کار و تلاش مستمر در جهت تحقق پیشرفت‌های کشور لطمه خورده و می‌خواهد در این مسیر اخلال و وقفه ایجاد کند و باید با کار مضاعف و گره‌گشایی از کار مردم، دشمن را مایوس و مردم را روز به روز امیدوارتر کرد.

رئیس جمهور با تاکید بر لزوم رفع دغدغه‌های اقتصادی مردم خاطرنشان کرد: تلاش بی‌وقفه برای تامین نیازهای اقتصادی مردم و ادامه مسیر پیشرفت‌های کشور موثرترین روش برای مقابله با توطئه‌های دشمن است.

آیت‌الله رئیسی در ابتدای سخنانش با تبریک میلاد با سعادت پیامبر اعظم (ص) و امام جعفرصادق (ع) گفت: امروز جوامع بشری بیش از همیشه به شناخت سیره و سلوک اهل بیت (ع) نیاز دارد و اگر سبک زندگی انسان معاصر نبوی و جعفری باشد، سعادت نصیب او خواهد شد.

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه