اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تمجید رئیس کمیته فنی فدراسیون وزنه‌برداری آسیا از ایران

چینن: امیدوارم زنان ایران هم اندازه مردان قوی شوند/ یکی از موانع حضور زنان در وزنه‌برداری، ازدواج است!

چینن: امیدوارم زنان ایران هم اندازه مردان قوی شوند/ یکی از موانع حضور زنان در وزنه‌برداری، ازدواج است!
عضو هیأت اجرایی و رئیس کمیته فنی فدراسیون وزنه‌برداری آسیا گفت: وزنه‌برداری ایران در بخش مردان بسیار قدرتمند است و امیدواریم زنان ایرانی نیز در آینده همین‌قدر قوی ظاهر شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون وزنه‌برداری، ریکو چینن عضو هیأت اجرایی و رئیس کمیته فنی فدراسیون وزنه‌برداری آسیا درباره عملکرد وزنه‌برداران ایرانی در مسابقات قهرمانی آسیا در این باره اظهار داشت: از حضور زنان ایرانی بسیار خوشحالیم. وزنه برداری ایران در بخش مردان بسیار قدرتمند است و امیدواریم زنان ایرانی نیز در آینده همین‌قدر قوی ظاهر شوند. اگرچه تا الان هم تعدادی از آنها را دیده ام که خیلی قوی هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: باید مدیریت و حکمرانی در فدراسیون جهانی را بهبود ببخشیم. باید برای پاک نگهداشتن وزنه برداری هم اقدام کنیم که شامل آنتی دوپینگ به عنوان یکی از مهمترین موارد است. همچنین باید با مدرن سازی این ورزش، آن را برای نوجوانان و جوانان جذاب‌تر کنیم تا بیشتر مورد استقبال قرار بگیرد.

,

عضو هیأت اجرایی و رئیس کمیته فنی فدراسیون وزنه‌برداری آسیا خاطرنشان کرد: به نظر من باید از وزنه برداران زنی که بازنشسته شده اند، دعوت شود برای برگزاری مسابقات، داوری و... به فدراسیون ها کمک کنند. گاهی این وزنه برداران ازدواج می کنند یا موانع دیگری وجود دارد، ولی تا جایی که امکان دارد باید از حضور آنان در وزنه برداری استفاده کرد.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه