logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در جلسه چیزهای دیگری به من گفتند؛

ساپینتو: هیچ سندی علیه من وجود نداشته/ حکم کمیته انضباطی فدراسیون منصفانه نیست

ساپینتو: هیچ سندی علیه من وجود نداشته/ حکم کمیته انضباطی فدراسیون منصفانه نیست
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: حکمی که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال علیه من صادر کرده، منصفانه نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ریکاردو ساپینتو، سرمربی تیم فوتبال استقلال پیرامون حضورش در نشست کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اظهار داشت: برای توضیح درباره اتفاقات پس از بازی با گل‌گهر به کمیته انضباطی رفتم و در آن جا در رابطه با آن بازی صحبت کردم. با اعضای کمیته انضباطی صحبت کردم و همه مسائل را باهم مرور کردیم. صحنه‌های بازی را دوباره دیدیم و اعضای کمیته انضباطی پذیرفتند و به من گفتند هیچ سند و مدرک خاصی برای کارت قرمزی که من گرفتم، وجود ندارد و گفتند مشخص است شما با توجه به اتفاقات بازی، تحریک شدید. حتی گفتند که می‌توانیم تایید کنیم که در بازی اتفاقی نیافتاد که باعث عصبانیت شما شود.

وی در ادامه بیان داشت: آن‌ها حتی به من گفتند که قبل از ملاقات با شما تصور دیگری از من داشتند. اما حالا که رودررو صحبت می‌کنیم، متوجه شدیم که شما انسانی احساسی، صادق و منطقی هستید. حتی درباره دستیاران سایر تیم‌ها کمیته انضباطی دنبال راهکاری جهت جلوگیری از تحریک و ایجاد مشکل از سوی آنهاست. آن‌ها دوباره به من گفتند مدرکی که ثابت کند من مستحق دریافت کارت قرمز بوده‌ام، وجود ندارد. با این‌حال این را هم گفتند که بهتر است نسبت به عوامل تحریک و مشکل سازی تیم‌های دیگر بیشتر آرام باشم.

ساپینتو درباره حضور در استقلال عنوان داشت: باید این را بگویم که در بعضی مسابقات ما مقابل یک تیم نجنگیدیم بلکه مقابل چند حریف قرار داریم. روز اولی که به استقلال آمدم، گفتم که هدفم موفقیت و کسب قهرمانی است. اما جدا از حریف مستقیم در زمین، به نظر می‌رسد رقبای دیگری هم داریم که روی آن‌ها کنترلی نداریم اما به جنگیدن و مبارزه ادامه می‌دهیم. به دلیل توانایی‌ها، مهارت‌ها و کار سختی که انجام می‌دهیم، و همین طور به خاطر باشگاه و هوادارانمان مبارزه می‌کنیم.

ساپینتو در پاسخ به سوالی درباره حکم صادر شده از سوی کمیته انضباطی تصریح داشت: حکمی که علیه من صادر شده منصفانه نیست. هیچ سند و مدرکی برای دلیل کارت قرمز من وجود ندارد و تنها دلیل، گزارش داور و آن هم به خاطر حرف نادرست مربی گل‌گهر است. قبل از کارت قرمز من بسیار آرام بودم و هیچ کاری انجام ندادم. حتی در آن جلسه فهمیدم که اعضای کمیته انضباطی هم نمی‌دانند چرا اخراج شدم. نه در فیلم و نه در عکس‌ها هیچ سندی مبنی بر اخراج من وجود ندارد.

وی در رابطه با این حکم خاطرنشان ساخت: آن چه که بارها در تصاویر مشخص بود و در کمیته انضباطی هم دیدند، نیمکت‌نشینان تیم گل‌گهر از آن سر زمین به این سمت زمین آمدند و مقابل محوطه فنی ما تجمع کردند و به داور و کمک داور اعتراض کردند و باعث تحریک من و نیمکت استقلال شدند. چرا من باید اعتراض کنم وقتی در خانه حریف و در دقیقه ۹۰ تیمم صاحب پنالتی شده؟

سرمربی تیم فوتبال استقلال در پایان گفت: در این شرایط من باید لبخند بزنم و خوشحال باشم و دلیلی برای اعتراض و عصبی شدن وجود ندارد. امیدوارم در آینده کمیته انضباطی راهکاری برای مقابله با دستیارانی که از نظر فنی توانایی ندارند و اگر به نیمکت مربی‌گری رسیده‌اند به دلیل توانایی آن‌ها نیست و به دنبال تحریک دیگران هستند، پیدا کند. کمیته انضباطی باید بتواند به این بازی‌های خارج از زمین و ناسالم پایان دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه