logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

عربستان با پیامدهای تصمیم اوپک پلاس برای کاهش تولید نفت مواجه می شود

عربستان با پیامدهای تصمیم اوپک پلاس برای کاهش تولید نفت مواجه می شود
رئیس‌جمهور آمریکا هشدار داد که عربستان سعودی با «پیامدهای» تصمیم اوپک پلاس برای کاهش قابل‌توجه تولید نفت روبرو خواهد شد. وی همچنین تآکید کرد در گفت با قانونگذاران آمریکایی در حال بازبینی روابط آمریکا و عربستان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا هشدار داد که عربستان سعودی با «پیامدهای» تصمیم اوپک پلاس برای کاهش قابل‌توجه تولید نفت روبرو خواهد شد. وی همچنین تآکید کرد در گفت با قانونگذاران آمریکایی در حال بازبینی روابط آمریکا و عربستان است.

بایدن در گفت‌وگو با شبکه «سی‌ان‌ان» گفت: نمی‌خواهم وارد جزئیات آنچه در سر دارم بشوم و آنچه فکر می‌کنم. اما پیامدهایی خواهد بود. هنگامی که ماه آینده مجلس نمایندگان و سنا (پس از انتخابات میان‌دوره) تشکیل شد، برخی پیامدها خواهد بود.

پیش از این نیز «جان کربی» هماهنگ کننده ارتباطات شورای امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرده کرده بود بایدن در حال «ارزیابی مجدد» روباط ریاض-واشنگتن است. به گفته کربی «قطعاً با توجه به تصمیم اوپک، فکر می‌کنم او (بایدن) در نقطه بازبینی روابط قرار دارد. بایدن مایل به همکاری با کنگره بر سر آینده روابط با عربستان است.فکر می‌کنم او مایل است بلافاصله این گفتگوها را آغاز کند. فکر نکنم این چیزی باشد که نیاز و لزومی به صبر برای مدت طولانی‌تری داشته باشد. این موضوع تنها به جنگ در اوکراین مربوط نمی‌شود؛ بلکه به منافع امنیت ملی آمریکا مرتبط است.

این اظهارات بایدن یک روز پس از آن بیان می‌شود که «باب مِنِندز»، سناتور پرنفوذ و رئیس کمیته روابط خارجی سنا گفته بود «آمریکا باید فوراً همه همکاری‌ها با ریاض، از جمله فروش تسلیحات نظامی را متوقف کند.

هم‌زمان «ریچارد بلومنتال» سناتور آمریکایی روز سه شنبه از پیش نویس طرحی برای تعلیق فروش تسلیحات نظامی به عربستان سعودی خبر داد. این طرح متضمن تعلیق صادرات تسلیحات و مهمات نظامی به عربستان سعودی به مدت یکسال است.

با  این حال، «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی گفته که تصمیم اخیر اوپک پلاس برای کاهش تولید نفت صرفاً اقتصادی است و با اجماع کشورهای عضو اتخاذ شده است. وی در واکنش به اظهارات مقامات آمریکایی برای بازبینی روابط با عربستان افزود: همکاری نظامی بین ریاض و واشنگتن در راستای منافع دو کشور و ثبات منطقه است. رابطه ما با ایالات متحده آمریکا ساختاری است که از زمان شکل گیری این رابطه پایه ریزی شده است. روابط ما راهبردی است و از امنیت و ثبات منطقه حمایت می‌کند.

 اوپک پلاس در اجلاس روز چهارشنبه گذشته در وین درباره شدیدترین کاهش تولید نفت خود از زمان آغاز همه گیری کرونا در سال ۲۰۲۰ (کاهش دو میلیون بشکه در روز) به توافق رسید.

این توافق به رغم فشار آمریکا و دیگر کشورها برای تولید بیشتر حاصل شده و میزان عرضه را در بازار جهانی که هم اکنون نیز گفته می‌شود با کمبود عرصه مواجه است، محدودتر می‌کند. افزایش قیمت نفت با کاهش قابل توجه تولید این محصول، دولت بایدن را در آستانه انتخابات میان دوره‌ای کنگره عصبانی کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه