logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیسی پیش از خروج از کشور:

همکاری‌های متقابل ما با کشورهای آسیایی مغتنم است/ سیکا ظرفیت خوبی برای ایران و منطقه است

همکاری‌های متقابل ما با کشورهای آسیایی مغتنم است/ سیکا ظرفیت خوبی برای ایران و منطقه است
رئیس‌جمهور پیش از خروج از کشور با اشاره به اینکه همکاری‌های متقابل ما با کشورهای آسیایی مغتنم است گفت:‌ نتیجه همکاری‌های متقابل بین ایران و کشورهای آسیایی می‌تواند صلح، ثبات، امنیت و آرامش در منطقه باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور به دعوت رسمی همتای قزاقستانی خود و در راس هیئتی بلندپایه از مقامات سیاسی و اقتصادی، عصر امروز (چهارشنبه 20 مهر) جهت شرکت در ششمین نشست سران کشورهای عضو «کنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادساز در آسیا» (سیکا)  در صدر هیاتی عالی‌رتبه عازم کشور قزاقستان شد.

رئیس‌جمهور آیت الله رئیسی پیش از خروج از کشور با اشاره به اینکه همکاری‌های متقابل ما با کشورهای آسیایی مغتنم است گفت:‌ نتیجه همکاری‌های متقابل بین ایران و کشورهای آسیایی می‌تواند صلح، ثبات، امنیت و آرامش در منطقه باشد. ما در سیاست همسایگی در گام اول یک اعتماد سیاسی متعادلی را ایجاد کردیم و در گام بعدی نقش‌آفرینی ایران به عنوان یک کشور قدرتمند را در نظر داریم.

وی افزود:  در این سفر نشست‌هایی به صورت دوجانبه با کشورهای آسیایی خواهیم داشت. البته چون زمان حضورمان در آستانه زیاد نمی‌باشد، دیدارها محدود خواهد بود.

رئیسی با تاکیدبر اینکه سیکا ظرفیت خوبی برای ایران و منطقه است گفت: ایران همکاری با سازمان‌ها و نهادهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای سیاست همسایگی را دنبال می‌کند. با نشست سیکا می‌توانیم با زیرساخت‌های اقتصادی آسیا ارتباط خوبی برقرار کنیم. گامی که در اجلاس ششم سیکا برداشته می‌شود ارتقای آن به یک سازمان منطقه‌ای و بین‌المللی است.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه در حاشیه نشست سیکا دیدارهای دو جانبه‌ای با سران کشورها خواهیم داشت، ابراز امیدواری کرد این سفر و این اجلاس، برای سیاست خارجه جمهوری اسلامی ایران و همکاری‌های اقتصادی موفق باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه