اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری:

جوانان غیور کشور دشمنان را ناکام خواهند گذاشت

جوانان غیور کشور دشمنان را ناکام خواهند گذاشت
امان الله علیمرادی گفت: تحریکات، کمک‌ها و حمایت‌های دشمن در ماجرای اخیر کافی است که هر انسان دوست‌دار کشور را در مقابله با دشمنان فعال سازد و مردم از قوه قضائیه انتظار برخورد قاطع با عوامل ناامنی دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین امان الله علیمرادی در گفتگو با راه آرمان؛ با اشاره به اتفاقات و اغتشاشات اخیر در سطح کشور گفت: بر کسی پوشیده نیست که امنیت، اصلی‌ترین نیاز مردم است؛ امنیت زیرساخت تمامی عرصه های زندگی اعم از شخصی، اجتماعی، عمومی و مسائل خارجی است.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ملت ایران قدردان نعمت امنیت هستند و قدر خدمتگزاران تامین امنیت و نیروهای مسلح خود را می دانند، اظهار کرد: امنیت، امری بسیار مهم است و خداوند در قرآن کریم در آیه چهار سوره قریش یکی از بزرگترین نعمت های خود را نعمت امنیت دانسته و آن را به رخ مردمی که مخاطب این آیات بودند، می‌کشد.

وی با اشاره به اینکه ناامنی خواست دشمنان کشور است و جوانان غیور وطن‌ دوست کشور دشمنان را ناکام کنند، عنوان کرد: دشمن می داند که شرط لازم برای سرمایه‌گذاری و ایجاد ثروت، امنیت است؛ بنابراین نمیخواهند سرمایه‌گذاری و ایجاد ثروت در این کشور انجام بگیرد، لذا سعی خواهند کرد با امنیت مقابله کنند.

حجت الاسلام و المسلمین علیمرادی ابراز کرد: ️از همه‌ انواع ناامنی بدتر، ناامنی اجتماعی و ملی است. محیط کار ناامن شود؛ محیط علم ناامن شود؛ محیط دانشجویی ناامن شود.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه بر کسی پوشیده نمانده که سر نخ اختلال در امنیت کشور، به بیرون از مرزها وصل است، خاطر نشان کرد: تحریکات، کمک‌ها و حمایت‌های دشمن در ماجرای اخیر کافی است که هر انسان دوست‌دار کشور را در مقابله با دشمنان فعال سازد و مردم از قوه قضائیه انتظار برخورد قاطع با عوامل ناامنی دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه